CHP’den işçilere simit

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, seçim çalışmalarını dün İnegöl’de sürdürdü. Şahin, sabah saat 07.30 sıralarında ise hükümet konağı ve Yeşil Cami önünde işe gitmek için servis bekleyen vatandaşlara simit dağıttı.

Yayınlama: 21.03.2014
878
A+
A-

Necati Şahin’e CHP İnegöl Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer ve ilçe örgütü de eşlik etti. Sabah namazını Alanyurt Ulu camide kılarak çalışmalara başlayan Şahin, saat 07.30 sıralarında ise hükümet konağı ve Yeşil Cami önünde işe gitmek için servis bekleyen vatandaşlara simit dağıttı. Şahin, daha sonra Devlet Hastanesi acil servisi, nöbetçi eczaneler, taksi durakları, polis karakolunu ziyaret etti.

 

CHP heyeti, saat 12.00’da Ertuğrulgazi Konağı’nda İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) ile bir araya geldi. İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte projelere ilişkin istişareler yapıldı.






 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATAN BİR DERNEĞİZ

Yemek sonrası konuşan İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, dernek hakkında bilgiler verdi. Davetlerinden dolayı CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin’e teşekkür eden Bayraktar, “İGİAD olarak İnegöl’de önemli çalışmalara imza atan bir derneğiz. Yaklaşan yerel seçimler İnegöl için farklı bir önem taşıyor. Büyükşehir yasası ile birlikte İnegöl’ün geleceği şekillenecek. Türkiye’nin en büyük ekonomilerinden biri olarak, yerel seçimlerle birlikte İnegöl’ün gelecek 5 yılına yeni hedefler, yeni vizyonlar koyulacak. Biz Necati Şahin’in İnegöl hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ve kendisine tavsiyelerde bulunmak istiyoruz” dedi.

 

İNEGÖL ÇOK FARKLI BİR ŞEHİR

Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin şunları söyledi: Ben 37 yıl önce Bursa’ya geldim. Bende Bursa’da Genç İşadamları Derneği Başkanlığı yaptım ve Bursa’da önemli projelere imza attık. İnegöl çok farklı bir şehir. 236 bin nüfusu, 2 tane OSB’si ile 1 milyar dolar ihracatı ile farklı bir şehir. İnegöl, Bursa’ya ihtiyacımız yok denilecek kadar müteşebbislerinin olduğu bir şehirdir. Ben İnegöl’e neler yapacağımızı söylemeden önce sizin kente bakışınız önemli. Çünkü burada sizin bir vizyon ortaya koymanız gerecek. Büyükşehir’e bağlandıktan sonra özellikle Büyükşehir’in bakış tarzıyla, İnegöl çok farklı noktalara da gelebilir, ya da Büyükşehir’e nereden bağlandık noktasına da gelebilir. Bu konuda iş adamlarımızın Büyükşehir Belediyesi ile aralarındaki bağlantıyı çok iyi kurmaları gerekir.

 

CHP’DE SİYASİ BİR GEÇMİŞİM YOK

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir siyasi geçmişi olmadığını da vurgulayan Necati Şahin, “Kısa bir siyasi geçmişim var, ancak 3 aydır Cumhuriyet Halk Partisi saflarındayım. Ben yıllardır inşaat mühendisliği yapıyorum ve sektörün içerisindeyim. Benim Bursa’ya hizmet edeceğimi düşündükleri için CHP’den teklif aldım. CHP çok önemli bir stratejik hamle yaptı. Daha önce hangi partide olduğuna bakmaksızın adaylarını belirledi. Biz yerel baz da neleri yapacağımızı anlatmaya çalışıyoruz. Burada siyasal parti bir araçtır. Ancak siyasi partiler amaç olduğu zaman sıkıntılar başlar. Bizim amacımız halkımıza hizmet edip onların hakkını korumak, dürüst ve adil bir yönetim göstermektir.

 

Program daha sonra karşılıklı istişare ile devam ederken, Necati Şahin yemek sonrası Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimini ve küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş