“Doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz”

Saadet Partisi İlçe Divan Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Mehmet Atmaca, “Doğru bildiğimizi söylemeye, hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yayınlama: 21.07.2014
860
A+
A-

Saadet Partisi İlçe Divan Toplantısı geçtiğimiz akşam iftar programı şeklinde icra edildi. Programa Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, İl Teşkilat Başkanı İsmail Özdemir, İl yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

 

İlçe Divan Toplantısında, Milli Görüş Davasına göstermiş oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı İmsan ve Allegro Mobilya yöneticilerinden Hasan Eroğlu ve Salih Aydın’a İl Başkanı tarafından plaket takdim edildi.






 

Basına açık bölümde konuşma yapan ilçe başkanı Ertan Sütçü konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bugün Arakan’da Budistlerin akıl almaz işkencelerine maruz kalan, bugün doğu Türkistan’da zulme uğrayan, bugün yanı başımızda Irakta, Suriye’de ve özellikle bugünlerde mübarek ramazan ayında Filistin’de katledilen kardeşlerimiz var. Bütün bu yaşananlar içimizi acıtıyor, yüreğimizi dağlıyor. Artık bu katliamlara dur demenin vakti gelmiştir. Nutuk atarak değil eyleme geçerek, katil İsrail’in anladığı dille karşılık vermenin vakti geçmektedir. Hükümete ve sayın Başbakana sesleniyoruz nutuk yerine icraat istiyoruz ve derhal İsrail büyükelçiliğin çekilmesini, Filistin’e müdahalenin durdurulup ambargonun derhal kaldırılmasını istiyoruz yoksa gerekli tüm adımları atacağımızı anladığın dille konuşulacağı sert bir dille ifade edilmelidir. Bizler bir Müslüman olarak Müslüman kardeşimizin acısını hissediyor ve onlar için elimizden gelen gayreti sarf etmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Saadet Partisi olarak geçen hafta Pazar günü İstanbul Ayasofya meydanında miting düzenledik. Kardeşlerimiz bombalar altındayken biz oruçluyuz demedik, sıcak demedik Ayasofya meydanında miting yaptık ve orucumuzu meydanda açarak hep birlikte saf tuttuk ve dua ettik elhamdülillah.  Rabbim yeryüzünde zulüm yapan tüm şer güçleri ve Siyonist Yahudileri kahretsin perişan etsin.

 

İlçe Başkanının konuşmasından sonra söz alan İl Teşkilat Başkanı İsmail Özdemir ise konuşmasında Ramazan ayının bereket ayı olduğunu dile getirerek, “İnşallah Ramazan ayı içinde teşkilat çalışmalarımız daha gayretli şekilde devam edecektir. Ramazan Ayından sonra ise her ilçemizde üye stantları kurarak sahaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Son olarak konuşan İl Başkanı Mehmet Atmaca ise İnegöl ilçe teşkilatına yapmış oldukları programdan dolayı teşekkür etti. Atmaca, Saadet Partisi olarak Milli Görüş vizyonu ve misyonundan asla taviz vermeden çalıştıklarını belirterek, “Bizler, doğru bildiğimizi söylemeye, hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Birilerinin kınamasına, alay etmesine aldırmadan çalışacağız. İnegöl teşkilatımız da zaten örnek bir teşkilatımızdır. Bu gün burada nezih bir ortamda iftar ile birlikte ilçe divan toplantılarını icra ediyorlar. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlçe divan toplantısı, teşkilatlardan raporların alınmasının ardından toplu kılınan teravih namazıyla birlikte sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş