DP’den AK Parti’ye ziyaret

Demokrat Parti İnegöl İlçe Yöneticileri, 27 Mart tarihinde yaptıkları genel kurula katılan AK Parti İlçe Yönetimi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Yayınlama: 13.05.2016
590
A+
A-

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, “27 Mart 2016 Tarihinde Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın da katılımı ile yapmış olduğumuz İnegöl İlçe Kongremize katılan değerli Adem Başkanımız, Belediye Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunmak istedik. Ben kendilerine sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. İnegöl’e verdikleri ve verecekleri hizmetlerde başarılar diliyorum” dedi.

 

ADNAN MENDERES AKLIMA GELİYOR






AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bize yapmış olduğunuz ziyaret bizleri mutlu etti. 27 Mart tarihinde yapılan ilçe kongresine Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile katıldık ve bundan da mutluluk duyduk. Gerçekten çok donanımlı bir genel başkanınız var. Tabi kongre sonrasında görevinize devam ediyorsunuz. Ben siyasi hayatınızda size başarılar diliyorum. İnşallah İnegöl siyasetine de büyük katkı koyacağınıza inanıyoruz. Demokrat Parti dinilince benim aklıma Adnan Menderes geliyor. Onun Türk demokrasi hayatında çok büyük katkıları oldu. Şimdiki yönetiminde güçlü bir şekilde mecliste yer almasını temenni ediyoruz. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum ve siyasi hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’e çiçek takdim etti.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş