EMNİYET’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki İMOS Yöneticileri, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonucu şehit olan polis ve vatandaşlar için Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 16.12.2016
662
A+
A-

Ziyarette konuşan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan elim terör saldırı neticesinde yine şehitler verdik. Bu bağlamda hem üzüntümüzü hem de dirayetimizi göstermek adına İnegöl Emniyet Müdürlüğümüzü polis teşkilatımız İMOS olarak ziyaret ediyoruz”

 

“Ülkemiz yıllardan beri terör ile mücadele ediyor bu mücadele neticesinde hem polis teşkilatımızdan hem de güvenlik güçlerimizden hem şehitlerimiz oluyor hem de gazilerimiz oluyor, yaralılarımız oluyor. Bu bir mücadeledir, bu mücadeleden hiçbir şekilde bizler özellikle iş adamları olarak Emniyet Teşkilatımızın arkasında olacağız, yanında olacağız, her daim destekçisi olacağız. Buda bizim özellikle hem vatan hem de insanlık borcumuz. Bu bağlamda hem sayın müdürümüzü ziyaret ediyoruz, taziyelerimizi iletiyoruz. Üzgünüz ama bunun yanında kızgınız. Terör belası ile mücadele etmeyi devam ettireceğiz”






 

“Büyük ülke, iddialı ülke olmak zordur. Bu iddiayı ortaya koyuyorsanız, bu gücü ortaya koyuyorsanız birçok düşmanınız var sizleri bu güçte görmek istemeyen. Bu odaklarla mücadeleyi her birlikte vermek zorundayız. İnşallah bu mücadeleyi ülke olarak, sanayici olarak bunun bilincinde hareket edeceğiz ve üstesinden geleceğiz diye düşünüyorum. Ben buradan şehitlerimize rahmet diliyorum, Emniyet Müdürümüzün nezdinde tüm Polis Teşkilatına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi

 

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “Öncelikle Yavuz Başkanım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza göstermiş oldukları bu duyarlılık, hassasiyet, birlikte beraberliğimizi pekiştirme adına bize yaptıkları ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanım az önce belirtti büyük ülke olmak, güçlü ülke olmak, başkalarını rahatsız edebilir”

 

“Biz bulunduğumuz coğrafyanın en önemli yıldızı parlayan ülkesiyiz. İş adamlarımız bu durumu daha iyi görüyorlar Ülkemizin kalkınması için katma değer veriyorlar.  Biz sadece Avrupa ülkesi, sadece Akdeniz, Asya ülkesi değiliz. Biz Balkan, Kafkasya, Akdeniz, Karadeniz, biz jeostratejik konumu itibari ile bulunduğumuz noktada bütün değerlerimiz tabii kaynaklarımız ile birlikte demografik yapımız ile birlikte ekonomimiz ile birlikte ve insan haklarına saygıyı özümsemiş bir ülke olarak, bu coğrafyanın parlayan yıldızıyız. Biz bu değerlerimizi sergilediğimiz de hiçbir güç duramayacaktır”

 

BİRLİĞİMİZİ TEST ETMEYE KALKMASINLAR

“Terör ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşların tüm vatandaşlarımızın Emniyet güçlerimizle koordineli bir şekilde yürütüldüğünde, kesinlikle bize yara verecek bir husus ortaya çıkmayacaktır. Bizim birlik ve beraberliğimizi test etmeye kalkanlar, bu gördükleri manzara karşısında uykuları kaçacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’a çiçek takdim etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş