ENGELLİ MEMUR ADAYLARINA MÜJDE

ÖSYM tarafından yapılan EKPSS için adaylar tercih sonuçlarının açıklanmasını heyecanla beklerken, müjde sonunda geldi. Yapılan tercihlerin ardından Atama ve Kura Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde yarın saat 11.00’ de Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecek.

Yayınlama: 23.08.2016
1.250
A+
A-

13-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında alınması planlanan EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için tercih işlemleri 29 Temmuz’a uzatılmıştı. Adaylar, tercih işlemlerinin ardından üç haftadır açıklanmayan tercih sonuçlarını sabırsızlıkla beklerken, sonunda beklenen açıklama geldi.

 

MÜJDE GELDİ






Devlet Personel Başkanlığı dün resmi açıklamayla tercih sonuçlarının yarın saat 11:00 ‘da açıklanacağını duyurdu. İşte o açıklama; “EKPSS ve Kura sonucuna göre engelli vatandaşlarımızın Devlet memurluğuna yerleştirmelerine ilişkin Atama ve Kura Töreni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın evsahipliğinde 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat 11.00’ de Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş