FETÖ İLE ANILAN İŞ YERLERİNE Vatandaşın tepkisi

İnegöllü vatandaşlar, İnegöl kamuoyunda isimleri FETÖ ile anılan bazı işyerleri önünde çeşitli protestolar düzenledi.

Yayınlama: 15.08.2016
1.429
A+
A-

İnegöl kamuoyunda adı FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak ve destek vermekle anılan 2 işyerine birer gün arayla saldırı gerçekleştirildi.

 

Olaylar ilk olarak Cuma günü akşam vakitlerinde başladı. Darbe kalkışmasının ardından halkın tepkileri üzerine işyerini kapatarak demokrasi nöbetleri boyunca açmayan ve FETÖ ile anılan bir ekmek fırını, nöbetlerin son bulması üzerine işyerini yeniden açınca vatandaşın tepkisi ile karşılaştı. Yaşanan tartışmalar kısa sürede büyüyünce ekmek fırını önünde toplanan yüzü geçik vatandaş işyerini protesto ederken bazı vatandaşlar da firmanın bahçe camlarını kırdılar.






 

Tansiyonun gerilmesi üzerine bölgeye çok sayıda Emniyet ekibi sevk edildi. Ekipler, kızgın vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak olayları yatıştırdılar.

 

Bir başka protesto da geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşandı. Lazlar Camii mevkiinde bulunan bir beyaz eşya dükkânının önüne gelen kimliği belirsiz vatandaşlar, işyerini protesto ettikten sonra firma camlarına ‘Bu işyeri FETÖ’ye aittir’ yazdılar. Alınan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda Emniyet ekibi sevk edildi. Olayın ardından işyeri camları temizlendi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş