“Yukarıdan atmakla, tutmakla olmaz”

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk, genel seçim çalışmaları kapsamında, Mobilya Sanayi 4 ve 5. sokağı esnafını ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan İsmail Özdemir, “Bu işin başındaki insanlar görüyor. Yukardan atmakla, tutmakla olmaz” dedi.

Yayınlama: 27.05.2015
824
A+
A-

Saadet Partisi Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Özgür Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Mobilya Sanayi 4 ve 5. sokağı esnafını ziyaret etti.

 

İNEGÖL’ÜN MERKEZİNE GELMEYEN HİZMET, KÖYE HİÇ GİTMEZ






Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Özdemir, “Bugün İnegöl’ümüzün can kalbi, İnegöl’ümüzün motoru sanayimizdeyiz. Esnafımızla beraberiz. Buradaki sıkıntılar, bizim seçim kampanyamızı başlattığımızdan beri söylediklerimizi destekliyor. Büyükşehir Yasası İnegöl’ü boğdu. Çünkü buradaki esnafımız, “çöp atamıyoruz. Çöpü toplamıyorlar, bize çöpü atacak yer de göstermiyorlar” diyor. Hani Milletvekili Büyükşehir’in nimetlerinden bahsediyor da, bu nimetleri göremedik. Yani çok basit sarı otobüsler bile şu anda gelmedi. Ama sarı otobüs gelse de bir anlamı yok. Şu anda çöp toplamaya araba yok. Esnafımıza kendi çöpü atacak yer de gösterilmiyor. Bu en son Leta Sandalye’nin yanması da, bu Büyükşehir Yasasının nimetleri gösteri. Ünlem işareti ile söylüyorum. Çünkü Belediyemizin bütün gelirleri elinden alınınca, Mobilya Organize Sanayisi’ne bir itfaiye kurulamadı. Büyükşehir’in kurması gerekiyordu ama o da kurmadığı için orada itfaiyelerin oraya gelmesi, bayırı çıkması, o koca fabrika kül oldu. Milli servet gitti. Kanalizasyonlar patlıyor sanayide. Yağmurlar şu anda yapmıyor, bir yağmur yağsa göreceğiz Büyükşehir’in nimetlerini. Dükkanlarımızı su basıyor, takımlarımız su altında kalıyor. Hani nerede Büyükşehir? Büyükşehir sadece almayı biliyor. Vermeyi bilmiyor. Büyükşehir bizim hal gelirlerimizi adlı, terminal gelirlerimizi aldı, su gelirlerimizi ikiye katladı. Şimdi emlak vergilerimizi ikiye katladı. Ama hizmetler iki kat aşağıya düştü. Bir kanalizasyon borusu patlasa anca 10 günde yapılıyor. Köylüden 20 lira hayvan başına aylık kira istiyor. Su motorlarına, tulumbalara saat koyacağım diyor, e bunları koyuyorsun da hizmet nerede? Buraya, İnegöl’ün merkezine gelmeyen hizmet, köye hiç gitmez” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL’E YAZIK EDİYORSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin, “İnegöl’e yetişemiyoruz” dediği iddialarını ve AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun’un , “İnegöl’ün il olmasını isterim” ifadelerini değerlendiren Özdemir, ” İnegöl’ün il olması çok basit. İnegöl’de seçmen Saadet Parti’sini 1. parti yapacak. Hemen ondan sonra AK Parti paniğe kapılacak. Hemen Mecliste bu gündemi açacak. Biz diyecek İnegöl’ü kaptırdık, %67 oy aldık. Biz bunları çantada keklik görüyorduk, meğer değilmiş, bunların gözü açıldı, eyvah Saadet Partisi geliyor diyecekler ve Meclise taşıyacaklar. İnegöllüler için çok basit olacak. Saadet Partisi’ni 1. yapsınlar, ertesi gün İnegöl’ün il olması gündeme gelmezse, gelsin ne söylerse söylesinler. İkincisi Recep Altepe bir gerçeği ifade etmiş. Bu işin başındaki insanlar görüyor. Yukardan atmakla, tutmakla olmaz. Geçende Yenice’de doğalgaz açılışında, Cumhurbaşkanı demiş ki, Hüseyin bey İnegöl il olmayacak kahkahkah gülerek bide. Adeta dalga geçer gibi. Biz diyoruz ki, ne senin Cumhurbaşkanın buradaki sıkıntıları yaşıyor ne de sen biliyorsun. Sen bile İnegöl’e duyarsızsın kardeşim. Bu işi beceremiyorsun. İnegöl’e yazık ediyorsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş