FETÖ OPERASYONLARI SÜRÜYOR İŞ ADAMLARI ADLİYE’DE

İnegöl´de FETÖ soruşturması kapsamında yapılan operasyonlarda, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri geçtiğim günlerde 4 işadamını gözaltına almış, bir iş adamının ise firarda olduğu iddia edilmiş. Yapılan operasyonların ardından firari olduğu iddia edilen iş adamı da dahil olmak üzere, 5 iş adamı adliyeye çıkarıldı.

Yayınlama: 18.11.2016
887
A+
A-

İnegöl İlçe Jandarma Ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında operasyonlar devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde bir çok kişi İnegöl İlçe Jandarma Ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınırken, çok sayıda tutuklama olmuştu.






 

Geçtiğimiz günlerde ise İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerince sabah saatlerinde 5 iş adamının evine operasyon düzenlendi.

 

Düzenlenen operasyonlarda 4 iş adamı gözaltın alınırken, 1 iş adamının ise firari olduğu iddia edilmişti.

 

İddiaya göre firari olan iş adamı da yine İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

 

Fetullah Terör Örgütü ile işkisi bulunduğu iddia edilen işadamları Mustafa Ö., Ersin B., Hasan E., Hamdi T. ve Muhittin Y.’nin İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlandı.

 

Sorguları tamamlanan M. Ö., E. B., H. E., H. T. ve M. Y. geçtiğimiz gün Emniyet Ekipleri’nin güvenlik önlemleri ile İnegöl Adiyesi’ne çıkarıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş