“Hayra Davet Şenliği”

Semerkand Vakfı tarafından daha önce Trabzon, Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen Hayra Davet Şenliği, Bursa’da da düzenlendi. İnegöl’den bir çok iş adamının da katıldığı şenliğe ilk iki günde toplam 130 bin kişi katıldı.

Yayınlama: 23.05.2016
2.248
A+
A-

Hayra Davet Şenliğinin açılışına AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti Bursa eski Milletvekili Önder Matlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karluk, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gökçe, TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Osman Arslan, Marmara TÜMSİAD Bölge Koordinatörü Cemal Balanoğlu, İnegöl’den bir çok iş adamı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Türkiye genelinde toplanan ev tekstilinden beyaz eşyaya, ayakkabıdan giyime kadar binlerce çeşit ürünün uygun fiyatlarla satışa sunulduğu şenlikte 31 Mayıs Salı son gün. Hayra Davet Şenliği’nin geliri öğrencilere burs olarak dağıtılacak; başta Afrika olmak üzere çeşitli ülkelerde 27 su kuyusu açılacak, ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere Ramazan paketleri hazırlanacak. Hayra Davet Şenliği’nin ilki 300 bin kişinin katılımıyla Trabzon’da, ikincisi ise 250 bin kişinin katılımıyla Ankara’da, 3.’sü 700 bin kişinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleştirilmişti. 4.’sü Bursa’da düzenlenen Hayra Davet Şenliği’ne ilk gün 70 bin, ikinci gün 80 bin kişinin katılım gösterdiği öğrenildi. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş