İMAMOĞLU UNUTULMADI

İnegöl Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Yücel Erim, İstanbul Üniversite Edebiyat Fakültesi’nde öğrenim gördüğü esnada öldürülen Ülkücü Yusuf İmamoğlu’nu unutmadıkları belirtti. Yücel Erimi ayrıca dün ve önceki gün gerçekleştirilen bombalı saldırılarda şehit olan vatan evlatları için Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yayınlama: 08.06.2016
1.801
A+
A-

Yücel Erim yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İnegöl’ün yetiştirmiş olduğu bu vatan için gözlerini kırpmadan şehadet şerbeti içen Yusuf İmamoğlu,Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğuydu. Ailece Bursa’nın İnegöl ilçesinde oturuyor, İstanbul Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümü son sınıfta okuyordu. Fakülteye sokulmayan Ülkücü Yüksek Öğretmen Okulu öğrencilerinin karnelerini imzalatmak üzere okuluna gittiğinde, komünist ve anarşistlerin öncülüğünü yaptığı silahlı grubun yaylım ateşine maruz kalarak ağır yaralandı.  Okulun dışında gruplar halinde toplanan komünist militanlar, ambulansı içeri sokmadıkları için hastaneye zamanında götürülemeyerek kan kaybından şehit düştü. Şehit olduğu zaman cebinden 35 kuruş para çıkmış ve otopsi sırasında da üç gündür hiç bir şey yememiş olduğu tespit edilmiştir.Ülkücü hareketin başı sağolsun. Unutursak kanımız kurusun”

 

“Dün İstanbul Vezneciler’de polis aracımıza yapılan saldırıda kaybettiğimiz 11 kardeşimiz ve bugün Mardin Midyat Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bomba yüklü araç saldırısında 5 tane vatan evladımızı kaybetmenin hüzününü yaşıyoruz. Şu mübarek Ramazan ayı hürmetine şehadete eren kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak her zaman terörün ve terörle beslenenlerin karşısında her zaman dik duracağız hainleri sevindirmeyeceğiz. Minnetle, niyazla, duayla andığımız Ülkücü Şehidimiz ve Şehitlerimizin her biri bizim inanç ve ilham kaynağımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, en başta Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, Türk milletinin varlığı ve devamlılığı için; Hakk’a ulaşan tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş