İnegöl AK Partiyi, Ak Parti’de İnegöl’ü üzmedi

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Halide Serpil Şahin, 7 Haziran Genel Seçimleri nedeni ile çalışmalarına dün İnegöl’de devam etti. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Şahin, “İnegöl AK Parti’yi hiç üzmedi. AK Partide İnegöl’ü hiç üzmedi” dedi.

Yayınlama: 07.05.2015
917
A+
A-

Dün AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi ile Ahmet Akyollu Caddesi üzerindeki esnafları gezen AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Halide Serpil Şahin, esnaftan 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

 

İNEGÖL AK PARTİ’Yİ HİÇ ÜZMEDİ






Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Halide Serpil Şahin, “Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’de birçok ziyaretler yapıyoruz. Bu benim seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’e dördüncü ziyaretim. Bugün Şebboy ve Ahmet Akyollu Caddesini geziyoruz. Bundan önceki çalışmamızda İnegöl AVM’deki esnaflarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bize karşı olan ilgisi, güzel yüzü bizi çok mutlu ediyor. Bugün de esnaflarımızın sıcak karşılamalarıyla devam ediyoruz. İnegöl AK Parti’yi hiç üzmedi. AK Partide İnegöl’ü hiç üzmedi. Gerek mecliste gerekse belediye de AK Partiyi temsil eden kardeşlerimiz son derece düzgün ve doğru çalışmalara imza attılar. Ne Ankara’da bir şikayetimiz oldu ne de belediyemizde herhangi bir şikayetimiz oldu. Çok uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Ve inanıyorum ki her seçimde olduğu gibi bu seçimde de biz bunun semeresini alacağız. AK Parti bu seçimden de İnegöl’de oylarını artırarak çıkacaktır” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş