“İnegöl il olursa başı göğemi değecek diyorlar”

Köy ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fikret Fidan, eskiden AK Partililerin İnegöl’ün il yapacaklarını ifade ettiklerini belirterek, “Şimdi de İnegöl il olursa başı göğemi değecek diyorlar” dedi.

Yayınlama: 18.03.2014
1.086
A+
A-

Hafta sonunda köy ziyaretlerine devam eden Fikret Fidan ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Esenköy, Çeltikçi ve Sarıpınar Köylerini ziyaret etti.

 

İNEGÖL İL YAPILMADI VE BÜYÜKŞEHİR’E BAĞLANDI






İnegöl’ün Bursa’nın bir uydusu gibi merkezi ilçesi olacağını hatırlatan Fidan, “2011 yılında özellikle muhalefet partileri Büyükşehir yasasının geldiğini ve İnegöl’ün Bursa’ya merkezi ilçe olacağını söylediklerinde, AK Partililer böyle bir şey olmadığını belirttiler. Biz İnegöl’ü il yapacağız demişlerdi. Şimdi de İnegöl il olursa başı göğemi değecek diyorlar. Ancak il olmak apayrı birşeydir. İnegöl il yapılmadı ve Büyükşehir’e bağlandı. Bizim bunun hesabını sormamız lazım. Bunun dışında bu 10 yılın hesabını çok iyi yapmamız lazım. Bu insanlar bize ne verdiler diye düşünmeliyiz. Bildiğiniz gibi Belde Belediyelerimizde kapatıldı. İnegöl’deki mahallelere hizmet götüremeyn bir belediye, bu köylere nasıl hizmet götürecek diye düşünmeliyiz. Sizler İnegöl’de nelerin yapılıp, nelerin yapılmadığını biliyorsunuz. Bunun muhasebesini yapıp oyunuzu ona göre kullanmalısınız” dedi.

 

İNEGÖL’E ÇOK ŞEY KATACAK İNSANLARLA BİRLİKTE YOLA ÇIKTIK

Sağlam bir kadrolarının olduğunu ifade eden Fidan, “İnegöl’de şu anda 10 yıldan beri hizmet etmekte olan Alinur Aktaş yeniden aday gösterildi. Bu seçimde ya o başkan olacak ya da ben olacağım. Başka bir ihtimali görmüyorum. Onun için değişime destek veriyorsanız, İnegöl insanı hak ettiği hizmeti alsın diyorsanız değişimden yana oyunuzu kullanın. Biz İnegöl’e çok şey katacak insanlarla birlikte yola çıktık. Meclis üyesi adaylarımızı oluşturmak için ben bir ay boyunca çalıştım. Ben ulaşılması çok zor bir insan değilim. Seçim öncesi gittiğimiz yerlere seçimden sonrada vatandaşlarımızın isteklerini dinlemek için gideceğiz. Bu konuda özellikle bayanlara ulaşmakta zorlanıyoruz. Eşlerinizle, annelerinizle ve bacılarınızla görüşüp onlara doğru adayı anlatmanızı istiyorum” dedi.

 

BİZİMDE DÜŞÜNCEMİZ BİRLİK VE BERABERLİK YÖNÜNDEDİR

Ayrımcılık konusuna değinen Fidan, konuşmalarını şöyle tamamladı: Boşnak kardeşlerimizle ilgili bir konuya değinmek istiyorum. Bizim için apayrı bir yeriniz var. Özellikle ayrımcılık yapmak ve halkımızı ayrıştırmak isteyenler var. Sen şu millettensin diyerek ayrımcılık yapanlar var. Ben bununla ilgili Bosna-Hersek Federasyonu tarafından gazetelere verilen iki ilanı hatırlıyorum. İktidar partisine kendilerine Boşnakça selam vermemelerini söylediler. Boşnaklar biz Türküz diyerek bu selamı istemiyorlar. ‘Biz Türkçe bilmeyen kardeşlerimiz için Türkçe kurslar açtık, bizim huzurumuzu kaçırmayın’ diye ilanlar verdiler. Ben bu ilanları nedeniyle Boşnak Federasyonunu tebrik ediyorum. Bizimde düşüncemiz birlik ve beraberlik yönündedir.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş