İnegöl’de can pazarı

Çaylıca Mahallesi’nde meydana gelen olayda, traktörün devrilmesi sonucu iki kardeşten 20 yaşındaki Beytullah Aydın hayatını kaybederken, kardeşi Buşra Aydın ise ağır yaralandı.

Yayınlama: 09.07.2016
2.148
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Çaylıca Mahallesi’nde meydana geldi. 20 Yaşındaki Beytullah Aydın (20) ve kardeşi Büşra Aydın, traktör ile seyir halindeyken, traktör sürücü Beytullah Aydın’ın kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan traktör devrildi.

 

MAHALLE SAKİNLERİ MÜDAHALE ETTİ






Traktörün devrildiğini gören mahalle sakinleri olay yerine akın etti. İki kardeşinde traktörün altında  olduğunu gören mahalle sakinleri, uzun uğraşların ardından iki kardeşi de traktörün altından çıkardı. Devrilen traktörün altından çıkarılan gençlere ilk müdahaleyi köy sakinleri yaptı. Daha sonra olay ile ilgili 112 Acil Servis Ekipleri’ne durum bildirildi.

 

Mahalle sakinleri, özel araç ile mahalle çıkışına kadar iki ağır yaralı kardeşi getirdi. Daha sonra ambulansa alınan ağır yaralı kardeşler, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede tedavi altına alınan kardeşlerden 20 yaşındaki Beytullah Aydın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

ŞEVKET YILMAZ HASTANESİ’NE KALDIRILDI

Beytullah Aydın’ın kardeşi ağır yaralı Büşra Aydın ise İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’nde yapılan müdahalelerin ardından Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YAKINLARI HASTANEDEN AYRILMADI

Diğer yandan 20 yaşındaki Beytullah Aydın’ın hayatını kaybettiğini duyan yakınları, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne akın etti. Saatlerce Acil Servis önünden ayrılmayan akrabaları göz yaşı dökerken, Aydın’ın bazı yakınları ise sinir krizi geçirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş