KAPLAN VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonrası Süleymaniye Mahallesi’nde Şehitlerimizin için Mevlid-i Şerif okunan kıraathaneyi ziyaret ederek, Süleymaniye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yayınlama: 22.12.2016
659
A+
A-

İstanbul’da Çevik Kuvvet ekiplerine yönelik yapılan hain saldırının ardından çok sayıda polisimiz şehit olmuştu. Bir çok STK yetkilileri de İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı ziyaret etmiş ve taziyelerini sunmuştu.

 

Bazı STK’lar da Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutmuş ve dualarda bulunmuştu. İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, geçtiğimiz gün Süleymaniye Mahallesi’nde Şehirlerimiz için Mevlid-i Şerif okunan kıraathaneyi ziyaret etti.






 

Vatandaşlarla bir araya gelen İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, ülkemizde gerçekleştirilen bu saldırıların, gelişmekte olan ülkemizi yolundan döndüremeyeceğini ve bu gibi saldırılara Türkiye’nin asla taviz vermeyeceğini ifade etti.

 

İlçemizde Emniyet Müdürlüğü personelinin her konuda titiz davrandığını belirten Kaplan, vatandaşların refahı için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Kendilerini ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Süleymaniye Mahallesi sakinleri ise, her koşulda Polis ve Askerimizin yanında olduklarını ifade ettiler.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş