KARLA MÜCADELE TAM GAZ

Yoğun kar yağışı nedeni ile bir çok köy yolu ulaşıma kapandı. İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 20 araç ve 100 personel ile karla mücadelesini sürdürüyor.

Yayınlama: 08.01.2017
708
A+
A-

Son günlerde görülen kar yağışının en etkilisini gören İnegöl’de, kar yağışının sürekli devam etmesi ile bir çok kırsal Mahalle yolu ulaşıma kapandı.

 

KAR KALINLIĞI BAZI NOKTALARDA 1 METREYİ BULDU






İnegöl’ün bazı kesimlerinde kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaşırken, ekipler köy yollarının açılması için yoğun efor sarf ediyor.

 

20 ARAÇ 100 PERSONEL

İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 2 küreme kamyonu, 2 greyder, 9 JCB kepçe, 2 tane Volvo kepçe, 5 tuzlama aracı ile şehir merkezi ve kırsal mahallerde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

 

55 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Son olarak güncellenen verilere göre önceki gün toplam 55 köy yolu ulaşıma kapandı. İnegöl Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, gelen bilgilendirmelerin ardından harekete geçerek çalışmalarına başladı.

 

ONLAR AÇIYOR KAR KAPATIYOR

İnegöl Belediye Karla Mücadele Ekipleri tarafından kırsal mahalle yolları açılırken, aşırı kar yağışı nedeni ile birkaç dakika içerisinde yine yollar kapandı.

 

20 KÖY YOLU AÇILDI

Son güncellenen verilere göre önceki gün 20 araç ve 100 personelin çalışmaları ile kapanan 55 köy yolundan 20’si ulaşıma açıldı. Bir çok köy yolunun için açılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş