KAYRA İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı telefonla arayarak, gerek Türkiye’de gerekse Amerika’da çok sayıda ameliyat geçiren ve ulusal basıda da sıkça gündeme gelen minik Kayra ile ilgili bilgiler aldı. Erdoğan Aktaş’ın İnegöl’e davetine karşılık, “İlk fırsatta inegöl’e gelmek istiyorum” dediği öğrenildi.

Yayınlama: 14.06.2016
1.675
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün öğlen saatlerinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı arayarak, Amerika’da tedavi görmekte olan İnegöllü minik Kayra hakkında bilgi aldı.

 

ERDIĞAN AKTAŞ’TAN BİLGİ ALDI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaklaşık 5 dakikalık bir görüşme yaptık. Biz zaten onun ne kadar hamiyetperver, memleket sevdalısı olduğunu biliyoruz ama bunu bizatihi yaşayarak görmüş oldum. Hem bir vatandaş hem de bir Belediye Başkanı olarak çok mutlu oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız ulusal basına konu olan Kayra çocuğumuz ile alakalı beni aradı. Amerika’da geçirdiği ameliyatlar, ailenin durumu nedir, neler yapılabilir noktasında görüşmemiz oldu. Gerekli bilgileri kendisine ilettim. İlave bilgileri alıp kendilerine bilgi vereceğimi ifade ettim. Bizim takibimizde olan bir aile. Anneannesi ve annesi bu noktada yardımcı ve destek oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımız İnegöl’ü çok iyi biliyor ve İnegöl’de çok kadim dostları var. Özellikle tüm İnegöl’e ayrı ayrı selam ve saygılarını iletti” şeklinde konuştu.

 

“İLK FIRSATTA İNEGÖL’E GELECEĞİM”

Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuşmanın sonlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı İnegöl’e davet ettiğini belirtirken Erdoğan’ın da cevap olarak “İlk fırsatta İnegöl’e gelmek istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş