LEŞİN, 10 KASIM’LA ALAKASI YOK

10 Kasım Atatürk´ü anma tören alanına yakın yerde bulunan domuz leşi ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, “Leşin bırakıldığı yerin tören alanıyla bir alakası olmadığı da anlaşılmıştır” dedi.

Yayınlama: 10.11.2016
1.001
A+
A-

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, şu ifadelere yer verdi: “Bugün saat 7.30 civarında Belediye görevlilerince Eski Devlet Hastanesi tıbbi atık çöp toplama alanında cansız yatan bir adet domuz hayvanına rastlanmıştır. Bazı basın yayın organlarında çıkan çelenk alanının yakınlarına konulması ile ilgili olarak, hayvan leşinin alana 60 metre uzaklıkta ve tören alanıyla arasında kaldırım ve iki şeritli bir yolun geçtiği görüşmüştür. Dolayısıyla leşin bırakıldığı yerin tören alanıyla bir alakası olmadığı da anlaşılmıştır”

 

“Daha önce ilçemizin muhtelif yerlerinde yiyecek bulmak amacıyla domuz, ayı gibi hayvanların geldiği bilinmektedir.Bahse konu olan leşin yiyecek bulma amacıyla geldiği düşünülmektedir. Olayın 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği ile biçbir alakasının bulunmadığı ve Emniyet birimleri tarafından incelemenin devam ettiği hususu kamuoyuna duyurulur”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş