MISIR TARLASINDA CESET BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde Bedre Deresi ve tarlalık alanda bulunan cesetler İnegöl basınında geniş yer bulmuştu. Dün aynı olayların bir benzeri daha yaşanırken, 4 gündür kayıp olan bir kişi mısır tarlasının içinde ölü bulundu.

Yayınlama: 25.10.2016
1.477
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; 4 günden bu yana evine gitmeyen 38 yaşındaki S. İ´yi merak eden ailesi, Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu. Aile ayrıca Sedat İnce´nin arkadaşlarına da durumu bildirdi.

 

Bir tarafta Emniyet Ekipleri araştırmaları yürütürken, diğer taraftan S.İ’nin arkadaşları kayıp şahsı aramaya başladı.






 

S. İ.’nin arkadaşları, Mesudiye Mahallesi mevkiinde tarlalık alanları araştırdılar. Arkadaşları sabah saatlerinde Mesudiye Mahallesi mevkiinde bulunan mısır tarlasının içerisinde S.İ.’nin cesedini buldu.

 

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hareketsiz yatan kişinin öldüğünü tespit ettiler. Yapılan incelemede cesedin üzerinde S.İ’nin kimliği çıktı. Kimliği teşhisle de doğrulanan S. İ.’nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.

 

Cesedin yakınlarında yapılan incelemede ise kova olarak adlandırılan uyuşturucu aparatları bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

 

21 gün önce de S. İ.’nin cesedinin bulunduğu mevkiinde bir erkek cesedi daha bulunmuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş