Pide fiyatları belli oluyor

İnegöl Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Yavuzyiğit, yaklaşan Ramazan ayı öncesi İnegöl’de pide fiyatlarıyla ilgili net rakamın 1-2 güne belirleneceğini belirtti.

Yayınlama: 27.05.2016
960
A+
A-

İnegöl Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Yavuzyiğit, pidenin 3 TL olacağı şeklindeki söylentileri yalanlayarak fiyatlarla ilgili başvuruyu Sanayi Odasına yaptıklarını ve net rakamın 1-2 güne belirleneceğini ifade etti.

 

KİLO FİYATI 6 TL’Yİ GEÇMEYECEK






Konu ile ilgili makamında açıklamalarda bulunan İnegöl Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Yavuzyiğit,“Pide fiyatlarıyla ilgili Sanayi Odasından rakamlar çıkmadığı için net fiyatlar veremiyoruz. Biz teklifimizi sanayi odasına sunduk, karar 1-2 güne açıklanacak. Ulusal basında 3 TL gibi bir rakam dolanıyor. Bu rakamlar Türkiye genelinde yayınlandı, İnegöl’de böyle bir rakam da yok gram da yok. İnegöl’de geçen sene 300 gram pide 1,5 TL idi. Zaten federasyonun yayınladığı kural gereği kilosu 6 TL’yi geçmeyecek. Net rakamlar için sanayi odasının kararını bekliyoruz. Resmi açıklamalarımızharicinde çıkacak söylentilerine itibar etmeyiniz” dedi.

 

Yavuzyiğit, Sanayi Odası’na başvurdukları rakamın kabul olmaması sonucunda yeni bir rakamla tekrar başvuru yapılacağını sözlerine ekledi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş