MHP’den tanıtım gecesine davet

Milliyetçi Hareket Partisi, 14 Mart Cuma akşamı (bu akşam) saat 20.00’de kapalı spor salonunda düzenlenecek aday tanıtım programına ilçe halkının katılımı için davette bulundu.

Yayınlama: 14.03.2014
868
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu’nda basın toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, tüm İnegöl Halkını geceye davet etti.

 

KADROLARI TANITACAĞIMIZ ŞÖLENİMİZE TÜM İLÇE HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ






Kadro tanıtımının yapılacağı geceyle ilgili açıklamalar da bulunan MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya şu ifadeleri kullandı: Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mart Cuma akşamı (bu akşam) saat 20.00’de kapalı spor salonunda aday tanıtım şölenimizi gerçekleştireceğiz. İnegöl’ için düşündüğümüz planlarımızı, projelerimizi paylaşıp değişimi gerçekleştireceğimiz kadroları tanıtacağımız şölenimize tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz.

 

ÖNCE KENDİNİ BİR SORGULASIN

Belediye Başkanı ve Alinur Aktaş’ın eleştirilerine de cevap veren İnkaya, “1999-2002 yılları arasında 3,5 yıllık koalisyon ortağı hükümetiydik. 6 aylık hükümet ortağıyken, Türkiye’mizin son 100 yılda yaşadığı en büyük doğal afetlerden birisini yaşadık. Deprem, Türkiye’yi besleyen İzmit körfezinde gerçekleşti. Bunun yaraları sarıldıktan sonra kalan 2,5 yıl hükümet ortağı olduk. Bu dönemde şuan ki Alanyurt kavşağının projesini yapıp temelini bile atmıştık. Ama bizim ömrümüz yetmedi. Biz en azından projelendirip temelini attık. Ama 12 senedir tek başına iktidar olanlar Organize Sanayi Bölgesinin girişindeki yonca şeklideki kavşağını halen gerçekleştiremediler. Önce kendileri bunu değerlendirsin. Son 10 yılda 600 milyon TL para harcadı, kendisi İnegöl’e ne verdi? 600 milyon TL’yi harcadı, bu parayı ne yaptı? Hangi projeyi kazandırdı? Önce kendini bir sorgulasın” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş