“Mesudiye pırıl pırıl olacak”

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, önceki gün Mesudiye Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 09.03.2014
1.871
A+
A-

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, önceki gün Mesudiye Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirdi. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “Mesudiye’den geçen bu deremizi ıslah ederek sağında ve solunda pırıl pırıl alanlar oluşturacağız, siz Mesudiyeli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu

İrtibat bürosunun açılışına, Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İŞİN EHLİ OLAN BİR MECLİS EKİBİ İLE GELDİK

Açılış töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü şunları söyledi: Bugün burada aday tanıtım programı yapmıyoruz. Mesudiye Mahallemizin seçim irtibat büromuzu açıyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İşte bu heyecan bu coşku elhamdülillah her yerde var. 30 Mart akşamında inşallah İnegöl kazanacak Saadet kazanacak. Bugün sizinle bir güzelliği paylaşıyorum. Biz buraya işin ehli olan bir başkanla işin ehli olan bir meclis ekibi ile geldik.






SAADET GELECEK YÜZLER GÜLECEK

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber ise şöyle konuştu: Beş aya yakın süredir köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Allaha şükürler olsun ‘Tamam başkanım, Saadet’ dediler. Derneklere gittik ‘Tamam başkanım, Saadet’ dediler, odalara gittik ‘Tamam başkanım, Saadet’ dediler, şuan da Mesudiye’ye geldik ‘Tamam başkanım, Saadet’ diyorlar. Allahın izni ile bu bahar başka gelecek. Böyle gözüküyor ki kardeşlerim 30 Mart gecesi yıldızlar beş yıldız bir hilal açacak, Saadet gelecek yüzler gülecek inşallah. İnegöl’ümüzü ve Mesudiye’mizi pırıl pırıl yapacağız. Mesudiye’den geçen bu deremizi ıslah ederek sağında ve solunda pırıl pırıl alanlar oluşturacağız, siz Mesudiyeli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş