“MHP kendi adayına güvenmiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Şevket Mollaer, CHP’nin İnegöl’de MHP’yi destekleyeceği iddialarına sert cevap verdi. MHP’nin kendi adayına güvenmediğini ifade eden Mollaer, “Kendi adayına güvenmeyen bir parti ancak bu tür bel altı çalışmalar seçimde sonuç almaya çalışıyor” diye konuştu.

Yayınlama: 28.03.2014
909
A+
A-

Seçime sayılı saatler kala Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Şevket Mollaer, MHP hakkında sert açıklamalarda bulundu.

 

CHP’nin İnegöl’de MHP’yi destekleyeceği iddialarını da yalanlayan Mollaer, MHP’nin bel altı çalışmalarla seçimden sonuç almaya çalıştığını söyledi.






 

KENDİ ADAYLARINA GÜVENMEDİKLERİNDEN TV PROGRAMINA ÇIKAMADI

Mollart açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Partili arkadaşlarımız partiye geliyorlar, ‘Başkan biz bu seçimde MHP’ye mi oy vereceğiz?’ böyle bir söylenti yayıyorlar piyasada diye partili arkadaşlarımız tepki koyarak bize geliyorlar. Bizde kendilerine kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını, MHP’nin kendi adayına güvenmediğinden ve güvenmediği içinde televizyon da programda karşıma çıkamadığından kendilerine söylüyoruz. Kendi adayına güvenmeyen bir parti ancak bu tür bel altı çalışmalarla seçimde sonuç almaya çalışıyor. Hiç şık olmayan, hiç ahlaki olmayan bir yöntem. Ben tüm seçmenlerimize 30 Mart’ta yapılacak seçimin hayırlı olmasın diliyorum. Oylarını kullanırken ellerini vicdanlarına koymalarını, İnegöl halkına en iyi hizmet edecek adaya, siyasi parti ayırt etmeksizin oy vermelerini diliyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş