Saadet Partisi mahallelerin sıkıntılarını dinliyor

İl Mahalli İdareler Komisyonunun kararı doğrultusunda çalışmalarına devam eden Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Cevat Kaya’yı ziyaret ederek, mahalle de yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

Yayınlama: 10.12.2014
639
A+
A-

Saadet Partili yetkililer daha önce de Süleymaniye Mahallesi muhtarı Halim Yiğit’i ziyaret etmiş ve mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dinlemişti.

 

BU PROBLEMLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özgür Öztürk, “Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Komisyonumuzdan aldığımız talimat doğrultusunda İnegöl’ümüzdeki muhtarlarımızı ziyaret etmek için buradayız. İlkini Süleymaniye Mahallesi muhtarı Halim Yiğit Bey’e yapmıştık. İkinci olarak da sayın Cevat Kaya abimizi ziyaret ediyoruz. Amacımız mahalleyi en iyi tanıyan, sorunlarını sıkıntılarını en iyi bilen kişiden, birinci ağızdan bunları dinlemek ve not almaktır. Belli bir standartta aldığımız notları dosyalayarak ilgili kurum ve kuruluşlara ulaştırmak niyetindeyiz. Saadet partisi olarak bu problemlerin ayrıca takipçisi olacağız ve çözülmeyen konuları gündemde tutmaya gayret edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş