Saadet’ten lokma ziyafeti

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber ve beraberindekiler kapalı çarşı bölgesindeki esnafı ziyaret ettiler. Saadet Partililer program çerçevesinde Kapalıçarşı’da hem vatandaşlara hem de esnafa lokma ikramında bulundular.

Yayınlama: 11.03.2014
1.680
A+
A-

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, seçim çalışmaları kapsamında dün Kapalıçarşı esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Yapılan ziyaretlerin ardından bir konuşma yapan Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber şöyle konuştu: İnegöl’ümüzün Kapalı Çarşı’da, Kuyumcular Çarşısı’nda hem lokma ikram ediyoruz hem de buradaki esnafımızı ziyaret ediyoruz. Hemşerilerime şunu hatırlatmak isterim, Saadet Partisi belediye hizmetlerinde destanlar yazmış bir partidir. Biz sadece bir başkan ile sahaya çıkmıyoruz. Elbette ki Türkiye’nin her bir yanında olduğu gibi İnegöl’ümüzdeki Belediye Başkan Adayımızın da belli yetenek ve kabiliyetleri vardır fakat bununla beraber biz 40 senelik geçmişi olan, Allah rızası için insanımızın her alanda yüzünü güldürmüş olan Milli Görüş anlayışı ile şuanda hizmet sahasına çıktık. Yine aynı şekilde biz 2 dönem İnegöl’ümüzde hizmet etmiş olan bir belediyenin mensupları, bir zihniyetin mensupları olarak halkımızın karşısına çıktık. Yine aynı şekilde biz geçmiş dönemde Türkiye’mizin 4 bir yanında, 800 belediyede pırıl pırıl hizmetler yapmış bir anlayışın temsilcisi olarak şuanda hizmete soyunmuş bulunuyoruz. Diğer taraftan gençlik kollarımız ile hanım kollarımız ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile Allah rızası için çalışan pırıl pırıl insanlar ile yola çıktık. İnegöl halkımıza şunu ifade etmek istiyorum, bu insanlarımız sizin emanetinizi kutsal bilecek, sizleri zaman zaman kendi menfaatlerinden, evlerinden, ailelerinden, çocuklarından daha değerli görecek ve canla başla çalışacaktır. Biz İnegöl halkımızın duasını ve teşekkürünü alacak hayırlı hizmetler yapacağız. Son 20 günlük döneme girdik. Elhamdülillah şuanda bu hizmet yarışında birinci sırada çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sizlerin de şahit olduğunuz gibi gitmedik yer, sıkmadık el bırakmadık, girilmedik gönül de bırakmadık. Son 20 günde bu güzellikleri hep beraber paylaşalım. Şu güzel hanım kollarımıza hanım kardeşlerimiz destek versin. Belediye Meclis Üyesi ekibimize ve teşkilatımıza İnegöllü beyefendilerin desteklerini özellikle bekliyoruz. Güzellikleri hep beraber yaşayacağız. İnanıyoruz ki bu sene bahar bir başka şekilde olacak, milli görüşün kazanması ile Saadet’in kazanması ile İnegöl kazanacak, Saadet’in kazandığı bir İnegöl’de hiç kaybeden olmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle ilçe halkımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum.






 

 

Kapalıçarşı içerisinde gerçekleştirilen programa SP İl Teşkilatı Kadın Kolları ile SP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları da katılım gösterdi. Programda Kapalıçarşı içerisinde esnafa ve vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş