Saadet’ten tavsiye kararına onay

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan da kongrede aday olacağını açıklamıştı. Fatih Erbakan’ın adaylık açıklaması sonrası Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatından beklenen açıklama geldi. SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, parti genel merkezinin önceki gün aldığı tavsiye kararı açıklandığını ve bu tavsiyeye uyacaklarını söyledi.

Yayınlama: 02.05.2014
934
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, parti genel merkezinin önceki gün aldığı tavsiye kararı açıklamasının ardından dün parti binasında basın toplantısı düzenledi.

 

İSLAM BİRLİĞİNİN KURULMASIYLA MÜMKÜN OLACAKTIR






4 Mayıs Pazar günü 5. Büyük Olağan Kongrelerinin yapılacağını ifade eden Ertan Sütçü, “Hepimizin de bildiği gibi kongreler, siyasi partiler için yerine getirilmesi gereken bir zorunluluktur. Bizlerde bu sebeple zamanı gelen kongremizi 4 Mayıs Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor salonunda her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla gerçekleştireceğiz inşallah. Kurulduğu günden bu güne sadece ülkemizin değil, başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığın, ahret ve dünya saadeti için çalışmak, temel esasımızdır. İnsanlığın kurtuluşu, hakka ve adalete dayanan yeni bir dünyanın kurulmasıyla gerçekleşecektir. Bu da ülkemizin liderliğinde İslam Birliğinin kurulmasıyla mümkün olacaktır. Bu büyük hedefi gerçekleştirecek ise Milli görüştür, Saadet Partisidir. Dolayısıyla ülkemizin ve Milli Görüşün üzerinde ırkçı siyonizmin oyunları oynanmaya devam etmektedir” dedi.

 

TEK LİSTE İLE GİDİLMESİ YÖNÜNDE TAVSİYE KARARI

Sütçü, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: Hukuksuz ve haksız bir şekilde partilerimiz kapatılmış, liderimiz yasaklanmış, hapis cezaları verilmiş ve daha da ileri gidilerek çeşitli oyunlarla partimiz defalarca bölünmüştür. Halkımız, çözüm adresinin Saadet Partisi olduğunu bilmesine rağmen her seçim öncesinde büyük oyunlarla yanıltılmış, istemediği partilere oy vermek zorunda bırakılmıştır. Bunun karşısında Milli Görüş, Saadet Partisi, dimdik ayakta durarak ve bu oyunları bozarak Büyük Kongremizin ardından yapılacak genel seçimlerde yeniden halkımızı Milli görüşle buluşturacaktır inşallah. Çalışmalarımızın bütün kademelerinde önce istişare gelir ve istişareden çıkacak olan sonuca teşkilat olarak tabi oluruz. Bu karar neticesinde hedef çalışmalarımızı yürütürüz. İstişarenin bereketini de çalışmalarımızın her alanında görmüşüzdür. Bu kongre sürecinde de Yüksek İstişare Kurulumuz, Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl Başkanları, İl Müfettişlerimizle istişareler yapılmıştır. Milli Görüş hareketinin temel esasları ve prensipleri gözetilerek büyük bir hassasiyetle yürütülen tüm bu istişareler neticesinde, Yüksek İstişare Kurulumuz Saadet Partisi 5. Olağan kongresine mevcut Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak Bey’in başkanlığında ve tek liste ile gidilmesi yönünde tavsiye kararı almıştır. Bize düşen, çıkan karara tabi olmak ve İnegöl İlçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görevleri hakkıyla yerine getirmektir. Bizler de bu vesileyle birinci görevimiz olarak kongreye heyacanlı ve coşkulu bir şekilde katılmak için gerekli çalışmaları yaptık ve inşallah büyük bir katılımla 3 Mayıs akşamı saat 24.00’de Partimizin önünden hareket ederek kongremize katılacağız. Bu vesileyle, yapılacak olan 5. Olağan Büyük kongremizin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz ve kongremize katılarak bu coşkumuza ve heyecanımıza ortak olmak isteyen değerli gönüldaşlarımızı 3 Mayıs akşamı saat 24.00’da parti binamıza bekliyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş