Şahin’den Birlik Beraberlik Mesajları

İnegöl Bakkallar Odası, üyelerine ve ailelerine yönelik olarak düzenlediği geleneksel iftar programlarının bir yenisini daha hayata geçirdi. Program esnasında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin; birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yayınlama: 28.06.2016
782
A+
A-

Önceki akşam Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına;AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, BESOB Başkanı Arif Tak, İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, bazı oda ve dernek başkanları ile oda üyeleri ve aileleri katılım gösterdiler. İftar öncesi sinevizyonda izletilen ve geçtiğimiz günlerde ulusal gündeme taşınan bakkalların videosu büyük alkış aldı.

 

MUTLUYUZ






Yemeğin ardından konuşan Oda Başkanı Hakan İnkaya, iftara katılanlara teşekkür ederek, “Bakkallar Odası olarak üyelerle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam eder” dedi.

 

ÖNDE GELEN BİR İLÇE

BESOB Başkanı Arif Tak da İnegöl’ün Bursa’nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu kaydederek, “İnegöl ekonomik olarak önde gelen ilçelerimizden birisi. Her yerde iftarlarımız oluyor ve İnegöl bu iftarları çok sık yapıyor. Burada birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle olmaktan dolayı mutluyum” şeklinde konuştu.

 

OPERASYONLARI KARARLILIKLA YÜRÜTÜYORUZ

Son olarak konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, doğuda devam eden terör örgütüne yönelik operasyonlara dikkat çekerek, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Doğudaki operasyonları kararlılıkla yürütüyoruz. Bu ülke bölünmez. Tek bayrak, tek millet, tek devlet ve tek vatan” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş