“Seçim havası çok güzel ve umut verici“

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin, “Seçim havası çok güzel ve umut verici” dedi.

Yayınlama: 08.08.2014
723
A+
A-

Kadın kolları teşkilatı üyeleri dün Perşembe pazarında vatandaşlara ve pazarcı esnafına İhsanoğlu’nun seçim kampanyasını anlatan broşürleri dağıttılar. Broşür dağıtımına Bursa Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Şahin’de katıldı.

 

ATATÜRK’ÜN KOLTUĞUNA LAYIK BİRİSİNİN OTURMASINI İSTİYORUZ






Broşür dağıtımı sırasında konuşan CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin, “17 ilçemizde ulaşabildiğimiz kadar vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız sadece broşür dağıtmak değil. Biz insanlarla konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Ekmeleddin İhsanoğlu için kadın kolları olarak tüm ilçelerde çalışmalarımız devam ediyor. Bugün İnegöl’de çok güzel bir organizasyon var. Umutluyuz, bu defa olacak diyoruz. En azından kadın kahkaha atmasın diyenlerden kurtulmak istiyoruz. Dünyaca tanınmış bir İslam profesörü olan Ekmeleddin İhsanoğlu kadınlara da gereken önemi veriyor. Biz kendisinin sonuna kadar arkasındayız ve başaracağından eminiz. Seçim havası çok güzel ve umut verici… Özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın ekranlarda yer alması kendisine eksi yazıyor. Siyasi kimliği çok önde… Ama biz Atatürk’ün koltuğuna siyasi kimliği olmayan birinin oturmasını istiyoruz. Tatil yapmayı bizde biliyoruz ama gençlerimizin geleceği için, savaş ortamının sona ermesi için çalışıyoruz. Atatürk’ün koltuğuna layık birisinin oturmasını istiyoruz.” dedi.

 

TÜRKİYE GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ise kadın kollarının çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bizleri yalnız bırakmadılar. Kadınlarımızın elini sıkıp köy kadınımızın emeğini görüyoruz. Bu hayat mücadelesinin ancak cumhurbaşkanlığı koltuğuna halktan yana, halkı düşünen, vatan evlatlarının temsilcisi olan, bakan evlatlarının temsilcisi olmayan bir adayın seçilmesi için başkanımızla kol kola omuz omuza aydın Türkiye geleceği için çalışıyoruz. Ortadoğu’da yaşanan kanlı savaşların bitmesini diliyor ve Türkiye’nin huzur ortamı içerisinde olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş