Şehitleri anarak yeni yıla başladılar

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi 2016-2017 Öğretim Yılı açılış programı ve 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı 19 Eylül 2016 tarihinde okul bahçesinde öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayınlama: 20.09.2016
890
A+
A-

Okul öğretmenleri Metin Kürümoğlu, Emel Çelebi Sağlam, Şirin Çaylar, Bahri Pamuk öncülüğünde hazırlanan program okul öğrenci,öğretmen ve velilerinin eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul müdürü Abdurrahim Mercan’ın açış konuşmasıyla başlayan programda eğitim öğretimin önemi konulu konuşma, eğitim konulu şiir, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Zaferi anısına kimya öğretmeni Şirin Çayların yaptığı konuşma, Otuz Kuş adlı şiirin okunması, Atatürk’ün eğitim ve Cumhuriyet,Demokrasi ile ilgili özdeyişlerinin sunumu, okul duvar gazetesinin düzenlenmesi, edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu’nun hazırladığı 15 Temmuz Şehitleri Anma Afişlerinin okulun değişik yerlerine asılması ile devam etti.






 

Program sonunda açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler Metin Kürümoğlu, Emel Çelebi Sağlam, Şirin Çaylar ve Bahri Pamuk’a teşekkür etti.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş