“Siz inandınız, ben inanmadım”

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleli, dün İnegöl’e gelerek partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Kamyoncular Garajı ziyaretinde ses kayıtları hakkında konuşan CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, “Ses kayıtlarına montaj dediler. Siz inandınız bunlara, ben inanmadım” diye konuştu.

Yayınlama: 18.03.2014
1.064
A+
A-

CHP Belediye Başkan adayı Şevket Mollaer ve CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ile meclis üyesi adaylarının katılımıyla önce Kamyoncular Garajını ziyaret eden Kaleli, ardından terminalde otobüsçülerle bir araya geldi. Son olarak da Şoförler Odası ziyaret edildi.

 

MAZOT SORUNUNU MOLLAER ÇÖZECEK






Kamyoncular garajına yapılan ziyarette konuşan 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek yaptığı selamlama konuşmasının ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe, şoför esnafının temel sorununun bütün Türkiye’de olduğu gibi artan mazot fiyatları olduğunu söyledi. Mazot fiyatlarından dolayı sıkıntılarının büyüdüğünü, hatta İnegöl’de bile kamyonların depolarından mazotlarının çalındığını gördüklerini belirten Neşe, “Sizlerin bu temel sıkıntılarına Şevket Mollaer başkanımız çözüm olacaktır” dedi.

 

SEÇİLİRSE KAMYONCULARIN YER SIKINTISINA EL ATACAK

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Şevket Mollaer ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: İnegöl’de hava kirliliği hat safhada. İnegöl hava kirliliğini sorununu en yoğun yaşayan kentlerimizden birisi. Bunla ilgili projelerimiz var. Yapılan yanlış planlamalar sonrası İnegöl’ün hastane yerini dillendirmiştim. Maalesef İnegöl belediyesi ben yaptım oldu anlayışı çalışma yapmış, ancak hiçbir STK’ya sormadan bu günkü hastanenin yerine karar vermiştir. Alinur Aktaş’ın Atatürk bulvarına katlı otopark yapacağım diyerek ticaret alanı yaptığı gibi yetersiz olan Hastane otopark alanına yine bir ticaret alanı mantığıyla baktığını biliyoruz. Planlama hataları bunlarla sınırlı değil. İmar planında otobüs terminali yok. Terminalin şu anki olduğu yer ticaret alanı olarak görülüyor. Bunlara baktığımızda belediyenin bir tüccar zihniyeti ile yönetildiğini açıkça görülmektedir. Suyla alakalı sıkıntılar da var. İnegöl halkı derin kuyuların suyunu içmekte. Belediye başkanımıza ulaşamayan vatandaşlar varken, bir takım yandaşlara inşaat yapılamayan yerlere inşaat ruhsatı verildiğini biliyoruz. Kamyoncularımızın yer sıkıntısı da var. Belediye başkanı seçilirsem bunla alakalı çalışma yapacağım.

 

TATMİN OLMADIĞIM İÇİN CEVAP VEREMİYORUM

Son olarak kamyoncu esnafına seslenen CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli konuşmasında şunları kaydetti: Meslektaş olarak hepinizin sıkıntılarını en iyi bilenlerden biriyim. Taşıyıcılar olarak, nakliyeciler olarak hem sizler, hem de sizlerin taşıdıkları ürünlerin, hizmetlerin sahibi olanlar mazot fiyatlarının bedelini en fazla ödeyenler. Dolaylı yoldan alınan mazotla ilgili vergilerin maliyetleri hizmetlere fazlasıyla yansımaktadır. Gerçek hakkınızı hiçbir zaman alamayan insanlarsınız. Taşımacılık yasası üzerimize öyle bindi ki; küçük ölsün, büyük yaşasın anlayışı hüküm sürüyor. Ödetilen bedeller boynunuzu iyice büktü. Bunları biz çok iyi görüyoruz, yaşıyoruz ve meclise taşıyoruz. Bununla ilgili kanun teklifleri veriyoruz. Ama aldığımız cevaplar ilginç. Ben kendimi tatmin eden bir cevap alamadığım için sizlere de bir cevap veremiyorum.

 

İRADE SİZE AİT

Ses kayıtları hakkında da konuşan Kaleli, montaj iddialarına inanmadığını belirterek; “Ses kayıtlarına montaj dedi. Siz inandınız bunlara, ben inanmadım. Türkçede montaj yapmak mümkün değil. Artık siz gerisini tasarruf etmekte özgürsünüz. İrade size ait” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş