ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN BİR PORJE DAHA

Son aylarda yaptığı anlamlı yardım kampanyaları ile ilçe halkının takdirini kazanan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, yeni bir projeye daha imza attı.

Yayınlama: 12.01.2017
1.371
A+
A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından sokak hayvanları için hazırlanan 15 adet kuş yuvası, 5 adet kuş yemliği ve 10 adet suluk, ilçenin muhtelif bölgelerindeki ağaçlara monte edildi.

 

PROJELER DEVAM EDECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim, “İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak eğitim ve kültür alanlarında olduğu gibi sosyal alanlarda da faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bizler yaratılan her şeyi yaratandan ötürü severiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in buyurduğu üzere İslam her durumda hayvanlara acımayı, merhameti ve onlara eziyet etmemeyi emretmiştir. Ne mutlu ki böyle şanlı bir Peygamberin ümmetiyiz. Sokak Hayvanları Kış Projemize ilk etapta Sosyal Sorumluluk Birimi, Bayanlar Birimi ve Ortaöğretim Birimleri ile 15 adet kuş yuvası, 5 adet kuş yemliği ve 10 adet suluk ile başladık. İnegöl’ün birçok noktasına bu projelerimizi kararlılık ile sürdüreceğiz. Bunların yanı sıra köy okullarındaki yardıma muhtaç kardeşlerimiz için başlatmış olduğumuz ‘Bir Mont Bir Bot’ kampanyamız devam etmektedir. İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı; devletin, milletin milli ve manevi değerlerini, çevremizin hayrına olan her türlü projenin uygulayıcısı ve destekçisi olmaya devam edecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş