“Yıkıcı değil yapıcı siyaset yapacağız”

Murat Balakuş başkanlığında yeniden yapılanma sürecine giren Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanlığında yeni yönetim görevi dağılımını gerçekleştirdi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Murat Balakuş, yıkıcı değil yapıcı siyaset yapacaklarını söyledi.

Yayınlama: 04.09.2014
881
A+
A-

Demokrat Parti İlçe Teşkilatı, düzenlediği İlçe Teşkilat Toplantısı ile görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

GAYEMİZ İNEGÖL’E HİZMET ETMEK






Görev dağılımı ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Murat Balakuş şunları söyledi: Bu akşam yönetim kurulumuzun görev dağılımını yapmak üzere bir araya geldik. Yönetimdeki hepsi birbirinden değerli olan ağabeylerimiz, kardeşlerimiz üzerlerine düşen görevleri layığı ile yerine getirebilecek kapasitede insanlardır. Girdiğimiz sorumluluğun farkındayız. Demokrat Parti, Türkiye’ye ve İnegöl’e sınırsız hizmet veren ve eserler kazandıran bir partidir. Bizim gayemiz, İnegöl siyasetine renk katabilmek ve muhalefet de olsak İnegöl’e hizmet etmektir. Yıkıcı siyaset değil, yapıcı siyaset yapmayı düstur edinerek, ekip arkadaşlarımla beraber projelerimizle ve etkinliklerimizle Demokrat Parti’ye yakışır şekilde, İnegöl siyasetinde yer alacağız. Önümüzdeki süreçte İnegöl’ün daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 

 

DEMOKRAT PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE GERÇEKLEŞTİ

İlçe Başkanı Murat Balakuş yönetiminde düzenlenen görev dağılımında açıklanan listede; Teşkilat İşleri Sorumlusu Coşkun Şengün, Siyasi ve Hukuk İşleri Sorumlusu Ertuğrul Arslan, Seçim İşleri Sorumlusu Mustafa Altındiş, Basın ve Propaganda İşleri Sorumlusu Onur İdil, Yerel Yönetimler Sorumlusu İsmail Bakadur, Kadın Kolları Sorumlusu Birgül Demirbaş, Gençlik Kolları Sorumluları Mesut Şahin-Sadık Kayhan, İlçe Sekreteri İsa Hitit, Muhasip Ertuğrul Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Hasan Eltutan, Oktay Yeşilova, Ali Ergün, Özgün Can, İlhan Turan, Yüksel Toroman, Selami Uz isimleri ve görevleri yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş