Akhisar’dan farklı şampiyonluk

2. Amatör Küme temsilcimiz Akhisar Demirspor, Yenişehir Söylemiş Başakspor’u 10-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Yayınlama: 19.05.2016
1.072
A+
A-

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan Akhisar Demirspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer, “Ligin 13.haftasında deplasmanda Yenişehir Söylemiş Başakspor’u 10-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala en yakın takipçilerimiz olan İsaörenspor’a 6 puan, Yenişehir Yolörenspor’a 8 puan fark atarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Rakibimiz ligin iddiasız ve zayıf takımlarından biri olduğu için bizim açımızdan kolay bir maç oldu. Bu maçta daha önceki maçlarda oynatamadığımız ya da az şans verdiğimiz oyuncularımızı da oynatma fırsatı bulduk. Özellikle 5 gole imza atan Yakup Kuzu kalitesini bir kez daha ispatladı. Diğer gollerimizi Hakan (2), Serkan Can, Ragıp ve Faruk kaydetti. Bu sonuçla 13 maçta 37 puana ulaştık. 12 maçımızı kazandık. Sadece bir maçımızda deplasmanda Yolören Spor ile 2-2 berabere kaldık. 55 gol atıp kalemizde sadece 4 gol görerek önemli bir istatistiğe de imza atmış olduk” dedi.

 

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR






Dinçer, “Bu başarılı tablonun ortaya çıkmasında Akhisar Demirspor’a kendi mahallesinde antrenman yapabileceği bir spor tesisi kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın, sezon boyunca sakatlık yaşayan oyuncularımızın tedavisinde bize her türlü desteği saplayan EnergymSport Center sahibi Masör Mesut Kaya’nın, Kulüp Başkanımız Hasan Esen ve yönetim kurulu üyelerinin, pek tabi amatör ruhla mücadele eden futbolcu kardeşlerimizin payı çok büyüktür. Hepsine ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

BENİM OLDUĞUM YERDE ŞAİBE OLMAZ

Dinçer, “Diğer yandan grubumuzun ikincisini belirleyecek olan maçta İsaörenspor ile Yolören Spor’un berabere kalması son maçımızı kritik bir hale getirdi. Gönül isterdi ki bu iki takımdan biri kazansın ve kendi kaderlerini kendileri belirlesin. Bizim son maçımız da formalite maçı olsun. Ama böyle olmadı. Şimdi üzerimizde ağır bir yük var. Maçtan hangi sonuç çıkarsa çıksın altında bir şaibe aranacak. Fakat benim görev yaptığım yerde şaibeye yer olmadığını İnegöl’de beraber çalıştığım bütün kulüp yöneticileri ve futbolcular gayet iyi bilir.Diğer maçlarımıza nasıl çıktıysak aynen çıkıp oynayacağız. Futbol üç neticeli bir oyun, çıkan sonuç ne olursa olsun herkesin saygı duymasını ve kabullenmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş