Aktaş’tan deplasman sponsoruna teşekkür

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Şehitoğlu İnşaat’ı, Belediyespor’a yapmış olduğu sponsorluk desteğinden dolayı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Aktaş ziyarette, desteklerinden dolayı Şehitoğlu İnşaat’a teşekkür ederek, İnegöl Belediyespor forması hediye etti.

Yayınlama: 22.01.2015
665
A+
A-

Voleybol erkekler 1. liginde mücadele eden Belediyespor’a destek veren iş adamlarına gerçekleştirilen teşekkür ziyaretlerinin sonuncusu, deplasman sponsorlarından Şehitoğlu İnşaat’a gerçekleştirdi.

 

ÖNEMLİ AKTİVİTELERE İMZA ATILDI






Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de sporun tabana yayılabilmesi adına 2009 Aralık ayında kurdukları İnegöl Belediyespor’un çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Aktaş, Belediyespor’un, futbol harici branşlarda, özellikle salon sporlarında mücadele ettiğini, özellikle alt yapıyı güçlendirdiğini ifade ederek, voleybol A takımıyla da işin görsel boyutunu, şov boyutunu ilçe halkına sunarak önemli aktivitelere imza attığını söyledi.

 

İŞ ADAMLARININ KATKILARINI ALIYORUZ

 “Tabi biz bu konuda federasyonumuzun bize olan desteklerini kullanırken beraberinde de şehirdeki iş adamlarımızın, bu konudaki gönüllülerin desteklerini ve katkılarını da alıyoruz” diyen Aktaş,  Şehitoğlu İnşaat’tın da deplasman sponsorlarından olduğunu kaydederek, Şehitoğlu inşaat sahiplerinden Mesut Şehitoğlu ve oğlu Yusuf Şehitoğluna teşekkür etti.

 

FAALİYETLERE DESTEK ÇIKMALARINI ÖZELLİKLE İSTİRHAM EDİYORUM

Acıların paylaşıldıkça azaldığını, mutlulukların ise paylaşıldıkça arttığını vurgulayan Aktaş, “Ne kadar çok esnafımız, sanayicimiz bizlere destek, katkı verirse, sıkıntılar çok daha çabuk bertaraf olur. Tabi şunu da unutmamak lazım, İnegöl’de 1500’e yakın lisanslı kız ve erkek sporcumuz var. Yüzlerce çocuğumuz salonlarımızda eğitim görüyor. Yaz spor okullarında, kış spor okullarında yüzlerce çocuğumuz eğitim görüyor. Herkes için spor kapsamında özellikle bayanlar sportif faaliyetlere katılıyor. Bu tip destek ve katkılarla da biz bu faaliyetleri daha da arttırmaya çalışıyoruz. Ben özellikle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah iş rastlığı versin diyorum. Ve bu noktada da ilçedeki tüm sanayicilerimizden, esnaflarımızdan bu tip sosyal kültürel sportif faaliyetlere destek çıkmalarını özellikle istirham ediyorum” diye konuştu.

 

BELEDİYESPOR’UN BAŞARILARI HEPİMİZİ GURURLANDIRIYOR

Şehitoğlu firma sahibi Yusuf Şehitoğlu ise; “Belediyespor Kulüp Başkanı ve yönetim kuruluna gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür ederek, şehirlerin markalaşmasında spor kulüplerinin önemine dikkat çekti. “Belediyespor’un başarıları hepimizi gururlandırıyor” diyen Şehitoğlu, Belediyespor’un hem İnegöl’ün markalaşması, tanıtımının artması noktasın da, hem de gençlerin spora yönelmesi adına çok başarılı çalışmalar yaptığını vurguladı. Kendilerinin de sporsever bir aile olarak ellerinden geldiğince İnegöl Belediyespor’a destekte bulunmaya çalıştıklarını kaydeden Şehitoğlu; “Eksik olmasınlar buraya kadar bizleri ziyarete geldiler. Ayaklarına sağlık. Bundan sonra da, elimizden geldiğince Belediyespor’a destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş