AKTAŞ’TAN MAÇA DAVET

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Belediyespor-İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşmasına tüm voleybolseverleri davet etti.

Yayınlama: 04.11.2016
693
A+
A-

Voleybol Efeler Ligi 4. Haftasında Pazar günü saat: 15.30’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor sahadan galip ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

 

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK






Hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; “Belediyespor olarak Voleybol Efeler Liginin 4. Haftasında evimizde oynayacağımız maçta ligin iddialı takımlarından biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye voleybol takımını ağırlayacağız. Lige Tokat Belediye Plevne maçında aldığımız mağlubiyetle başladıktan sonra sırasıyla kendi evimizde geçen senenin şampiyonu Halkbank’ı 3-0 gibi net bir skorla geçerken, geçen hafta Ankara’da Maliye Piyango takımını da yine aynı skorla 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapmıştık. İnşallah bu çıkışımızı sürdürerek ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

 

İSTANBUL BB GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Pazar günü zorlu ve seyir zevki yüksek bir maç bizleri bekliyor diyen Aktaş; “İstanbul Büyükşehir Belediye sezona 3-0’lık Beşiktaş galibiyeti ile iyi bir başlangıç yaptıktan sonra son iki haftada iyi oynamalarına rağmen sırasıyla Fenerbahçe ve Galatasaray’a yenildiler. Tabi güçlü kadroları ile bizi yenerek bu maçların telafisi yapmak ve bir çıkış yakalamak isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile İstanbul Büyükşehir Belediyeye geçit vermek istemiyoruz” dedi.

 

HEDEF AVRUPA

Voleybol Efeler Liginde bu sezon gücümüzü göstererek iyi yerlere gelmek istiyoruz diyen Aktaş; “Bu yıl İnegöl Belediyespor’un hedefi Avrupa. Bu yıl daha başarılı bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz. Özellikle başarımızı belli bir çizgide tutarak Avrupa şansımızı sürdürmek istiyoruz. İlk hafta seyircimizi üzmüştük ancak art arda aldığımız başarılı sonuçlarla iyi bir çıkış yakaladık. Amacımız yakaladığımız bu galibiyet serisini hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediye maçı ile devam ettirmek. Büyükşehir Belediye maçında takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Efeler Liginde bu sezon iddialı takımların arasından sıyrılarak çok arzuladığımız ve hedef olarak belirlediğimiz Avrupa’da temsil hakkını kazanmak için her maçı final görerek oynadığımızdan tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyorum. Halkımızı voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak görmek istediğimizi belirtiyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER: KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş