Alanyurt’ta Play-Off heyecanı

1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Alanyurtspor, ligin son haftasında karşılaştığı Osmaniyespor’u 6-2 yenerek Play-Off’a kalmaya hak kazandı. • Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 19.02.2015
701
A+
A-

1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Alanyurtspor, dün saat 13.00’da Sanayi Sahası’nda bir diğer temsilcimiz Osmaniyespor ile karşılaştı. Müsabakaya hızlı başlayan taraf Alanyurtspor oldu. Henüz 1. dakikada gelişen Alanyurtspor atağında soldan yapılan ortaya iyi yükselen Ali, topu kalecinin üzerinden ağlarla buluşturarak gol perdesini aralayan isim oldu. Golün şokunu üzerlerinden atamayan Osmaniyespor oyuna ağırlık koyamayınca defansında açık vermeye başladı. 6. dakikada gelişen Alanyurtspor atağında atılan arapasta kaleci ile karşı karşıya kalan Tufan skoru 2-0’a getirdi. Toparlanmak isteyen Osmaniyespor 27’de İsmail ile bulduğu golle farkı 1’e indirirken Alanyurtspor’un 32’de Miraç ile bulduğu gol sonrasında fark yine 2’ye çıktı. Osmaniyespor 36’da Durmuş’un attığı şık frikik golü ile durumu 3-2’ye getirirken Alanyurtspor baskılı oyunu sonucunda golden hemen 2 dakika sonra Yalçın ile yakaladığı fırsatı değerlendirerek durumu 4-2’ye getirdi.

 

GOLLER 2. YARIDA DA DEVAM ETTİ






Müsabakanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başladı. 48’de gelişen Alanyurtspor atağında topla buluşan Yalçın kendisinin 2’nci, takımının ise 5’inci golünü atarak durumu 5-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra iyice rahatlayan Alanyurtspor üst üste ataklar gerçekleştirmeye başladı. Alanyurtspor’un 10 numarası Miraç, 60’ıncı dakikada ağları havalandırarak skoru 6-2’ye getirirken 72’nci dakikada gördüğü kırmızı kart sonucu oyundan atıldı ve Play-Off öncesinde takımını yalnız bıraktı.

 

LİGİ 2. BİTİRDİ

Alınan farklı galibiyetin ardından Alanyurtspor, 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldığı 18 maçlık periyot sonucunda 36 puan toplayarak, 50 puanı bulunan lider Emekspor’un ardından ligi 2. sırada tamamladı ve Play-Off’lara kalma hakkı kazandı.

 

KURALAR PAZARTESİ ÇEKİLECEK

Alanyurtspor’un Süper Amatör Lig yolundaki rakibi Pazartesi günü çekilecek olan kura sonucunda belli olacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş