Alt yapı müsabakaları başlıyor

İnegölspor U-14, U-15, U-16, U17 ile U-19 maçları hafta sonu oynanacak olan ilk maçlarla başlıyor.

Yayınlama: 12.09.2014
744
A+
A-

Alt Yapı Genel Koordinatörümüz İrfan Kaptan, hafta sonu ilk maçların oynanacağını söyledi.

GELİŞİMİ AÇISINDAN DAHA FAZLA MAÇ OYNAMASI AÇISINDAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Maç programı hakkında bilgi veren Kaptan, “2014-2015 futbol sezonunda İnegölspor akademik liglerinde yer alacak. Federasyonun gelişim ligleri adı altında başlatmış olduğu bir organizasyona ilk defa katılıyoruz. Bu müsabakalarda Cumartesi günü U-14-U-15 Pazar günü U-16 ve U-17. Cumartesi veya Pazar günü de U-19 müsabakalar oynayacağız. Gelişim liglerindeki kalitenin biraz daha yüksek olması oyuncunun gelişimi açısından daha fazla maç oynaması açısından bizim için çok önemli.”dedi.

3 DEVRE LİG USULÜNE GÖRE MÜSABAKALARINI OYNAYACAKLAR
“Yeni bir maratona başlıyoruz.”diyen Kaptan şöyle konuştu: İlk müsabakaların programları açıklandı. Cumartesi günü U-14 ile U-15 takımımız Yenice’de ilk müsabakalarına çıkacaklar. Pazar günü U-16 ile U-17 takımımız Tavşanlı’da Tavşanlıspor ile oynayacak. Yine Pazar günü saat 13.00’da da U-19 takımımız Yenice’de Körfez Birlikle müsabakalarına başlamış olacak. Bundan sonraki haftalardaki fikstürümüz belli. U-14 ile U-15 hep aynı Cumartesi günü oynayacak. U-16 ile U-17’de sürekli Pazar günü oynayacak. U-19 haricindeki takımlar 3 devre lig usulüne göre müsabakalarını oynayacaklar. Onun haricinde 3 devre lig usulünde oynanılan müsabakalarda ilk 2 devrede aldığınız sonuçlar, puan durumu, averaj durumuna göre de 3. devre müsabakalarına puan veya averaj üstünlüğünü elinde bulunduran takımın sahasında oynanacak. Yani 3. devrede oynayacağımız müsabakalar bizim ligdeki aldığımız sonuçlara göre içerde veya dışarıda olduğu tespit edilecek.






ÇOK YETENEKLİ OYUNCULARIMIZ BULUNUYOR
Alt Yapı Sorumlumuz Mehmet Döngel ise İnegölspor’un hedeflerinin büyük olduğunu ifade etti.   Alt yapıya çok önem verdiklerini dile getiren Döngel, “ İnegölspor olarak tüm kategorilerde hedefimiz şampiyonluk. Yönetim olarak alt yapı çok önem veriyoruz. Bu doğrultuda alt yapıya gerekli tüm destekleri sağlıyoruz. Alt liglerde kendilerini kanıtlayan futbolcularımızı önümüzdeki dönemlerde A takımımıza kazandırmayı planlıyoruz. Çok yetenekli oyuncularımız bulunuyor. Bu yıl alt yapıdan A takıma 4 oyuncu verdik. Buda İnegölspor’un alt yapısının ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Tüm ilçe halkımızı İnegölspor’umuzun maçlarına gelerek oyuncularımızı desteklemelerini bekliyoruz.”şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş