Güç, yönetimi yenileyecek

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, 22 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kongre öncesinde, resmen adaylığını açıklayarak, 5-6 ismin dışında yönetim listesinin yenileneceğini ifade etti

Yayınlama: 18.06.2015
671
A+
A-

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, Olağanüstü Genel Kongre öncesinde adaylığını resmen açıkladı. Güç, 5-6 ismin dışında yönetim listesinin yenileneceğini ifade etti.

 

EN AZ PLAY-OFF İSTİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, “Ramazan ayı İnegölspor taraftarlarına, İnegöl halkına hayırlı olsun. Memleketimize huzur getirsin. İnegölspor ile alakalı adaylığımı açıklamak için toplandık. Geçen sene 21 arkadaş ile beraber İnegölspor’da göreve geldik. Ondan önce de 3 senelik tecrübem vardı, altyapı sorumluluğu yaptım. Bunu başkanlıkla pekiştirdik. Bu sene de aday olmaya karar verdim. Geçen sene çalıştığım arkadaşlar İnegölspor tarihinin en iyi arkadaşlarıdır. Çünkü bizi finale taşıyan arkadaşlar sayılırlar. Burada finale taşıyan kişilerin emeği bitmez, çaycıdan futbolculara, teknik kadrodan yöneticilere, onursal başkanımız Alinur Aktaş’a kadar… Geçen sene finale kadar gelip de finalde kaybetmek çok acı bir şey. Maalesef bunu yaşadık. Futbolda böyle gerçekler var. Keşke oradan çıksaydık ve bu sene çok farklı şekilde konuşsaydık. İnşallah bunu bu sene gerçekleştiririz. Zaman bizi hedefe götürecektir. İnegölspor büyük bir camia, hedefleri bitmeyen bir camia. Biz de bu hedef doğrultusunda yeni kadroyla beraber bu göreve talip olduk. Yeni kadromuzda eski yönetimden 5-6 kişi olacak. Ondan sonra kadro revize edilecek, yeni bir kadro kurulacak. Bu işler heyecan işidir, bu işleri severek yapmakta fayda var. Geçen seneden esinlenmiş bir duygu var, zirveye kadar çıkmıştık. Bu sene ‘Acaba olalım mı, olmayalım mı’ diye düşündüğümüz zamanlar oldu. O yüzden bugüne kadar bıraktık. Ben tahmin ediyorum ki bu sene yine hedefimizi en az Play-Off olarak belirleyeceğiz. Güzel bir kadromuz var, güzel bir takviye ile en azından Play-Off’u zorlarız. Tabi bu bizim elimizde değil, biz bunun ön ayağıyız. Bunu sahada söyleyecek olan teknik kadro ve futbolculardır. İnegölspor bildiğiniz gibi sadece İnegöl ile sınırlı bir kulüp değil. Bursaspor diye bir gerçek var. Bursaspor, Süper Lig’in şampiyon olmuş bir takımı. Biz her zaman ifade ettiğimiz gibi Bursaspor ile de birlikte çalışmak istiyoruz. Bursaspor ile çalıştığımız zaman bizim yükümüz daha da azalacak, onlar da bizden faydalanacaklar. Bizde altyapıdan futbolcular yetişecek onlara vereceğiz, onlar bize kendisinde oynamayan futbolcuları verecek. Bu istişarenin devam etmesi lazım. Burada bizden sonra liste çıkabilir. Bunu herkesin böyle düşünmesi lazım. İnegölspor ile alakalı çalışan herkesin Bursaspor’un bizim bir parçamız olduğunu düşünmesi lazım. Ben öyle düşünüyorum. İnşallah onlar da öyle düşünür. Bizden sonra liste açıklayanlar olabilir. Liste açıklayanlara da şimdiden başarılar diliyorum. Şuanda tek liste olarak gözüküyoruz ama yarın öbür gün neler olur bilemeyiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş