Gençlergücü’nden Romanlara destek

Süper Amatör Lig ekiplerinden Gençlergücü Spor Kulübü’nün yönetim kurulu, İnegöl Romanlar Derneğini ziyaret ederek dernek bünyesinde kurulan Yıldızspor kulübü ile ilgili istişarelerde bulundular.

Yayınlama: 03.08.2015
675
A+
A-

Gerçekleştirilen ziyarette; Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, Yönetim Kurulu Üyesi N.Kamuran Balkan, Teknik Sorumlumuz Erol Arslan ve kulüp malzeme sorumlumuz Hüseyin Taşkıran hazır bulundu.

 

LEKESİZYİĞİT’TEN GENÇLERE TEŞEKKÜR






Ziyaret esnasında İnegöl Romanlar Derneği Başkanı Hasan Lekesizyiğit tarafından dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkına bilgiler verildi. Lekesizyiğit, Romanlar Derneği bünyesinde kurulan Yıldızspor takımının önümüzdeki sezondan itibaren 2. Amatör Küme’de mücadele edeceğini ifade ederek İnegöl Gençlergücü Spor Kulübüne ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİRİZ

Ziyaret nedeni ile söz alan Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner ise; “Romanlar Derneği’nin çalışmalarını takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Bünyelerinde kurulan Yıldızspor takımına yapılanma sürecinde malzeme desteğinde bulunmak istedik ve bu amaçla kendilerine 18 çift antrenman malzemesi hediye ettik. Ayrıca bir süredir Teknik Sorumlumuz Erol Arslan bilgimiz dâhilinde Yıldızspor takımının oyuncularını çalıştırmakta ve yeni sezona hazırlamaktadır. Bu süreçte Gençlergücü Spor Kulübü olarak farklı konularda dâhi kendilerine destek olacağız. Bu birlik ve beraberlik sayesinde ayırışım yapmadan, hepimizin ortak amacı ilçemiz gençlerine spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Kendilerine niyetleri ve hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş