AMATÖR MÜSABAKALAR START ALDI

Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme heyecanı, haftasonu oynanan müsabakalar ile başladı.

Yayınlama: 17.10.2016
712
A+
A-

2016-2017 futbol sezonu Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme müsabakaları, geçtiğimiz haftasonu oynanan müsabakalar ile start aldı.

 

Cumartesi ve Pazar günü oynanan müsabakalarla başlayan Süper Amatör Küme’de 5 temsilcimiz mücadele etti.






 

Cumartesi günü saat 15.00’da İznik İlçe Stadyumu’nda İznikspor ile karşı karşıya gelen Doğanspor, müsabakadan 1-0 yenik ayrıldı. Yine aynı saatte Keles Sahası’nda Keles Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Kurtuluşspor ise 3-0’lık farkla rakibine boyun eğerek ilk haftaya puansız başlayan ekipler arasında yer aldı.

 

Saat 16.00’da Ş.Başol Sahası’nda Mimar Sinan Gençlik ile karşı karşıya gelen Yenicespor, 2-1’lik galibiyetle haftayı üst sıralarda kapattı.

 

Pazar günü oynanan 2 karşılaşmada ise saat 16.00’da Nilüfer Sahası’nda Erdemlispor’a konuk olan Kafkasspor 3-1 mağlup olurken, Sanayi Sahası’nda Demirtaşspor’u ağırlayan Karadeniz Güvenspor ise 0-0 berabere kalarak 1 puanla yetindi.

 

1. Amatör Küme’de ise 3 İnegöl temsilcisi haftayı galibiyetle kapatırken 1 ekibimiz ise mağlubiyete boyun eğdi. Saat 14.00’da Kurtuluş Sahası’nda Sarımeşelerspor’u ağırlayan Alanyurtspor, gollü müsabakayı 3-2 kazanan taraf oldu. Saat 14.00’da başlayan bir başka müsabakada ise İsaörenspor, Sanayi Sahası’nda ağırladığı Ağaköyspor’u 3-1’le geçmesini bildi. Saat 16.00’da Soğanlı Sahası’nda K.B. Nilüfer Spor’a konuk olan Gençlergücü, 4-2’lik galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yaparken yine saat 16.00’da oynanan bir başka müsabakada Kurtuluş Sahası’nda G.Yenidoğanspor’u ağırlayan Akhisar Demirspor, sahadan 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş