Aslan Ekşi Belediyespor’da

Erkekler Voleybol 1. Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Halkbank’tan Aslan Ekşi’yi renklerine bağladı.

Yayınlama: 12.06.2015
800
A+
A-

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, Ekşi ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

 

2 YABANCI TRANSFERİ YAPACAĞIZ






Transferin hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarda bulunan Nuhi Solak, “1989 doğumlu 1,95 boyunda pasör mevkisinde oynayan Aslan Ekşi ile anlaşmış bulunuyoruz. Aslan, Samsun DSİ Spor’da spor hayatına başladı. 4 yıl Tokat Plevne’de oynadıktan sonra Halkbank, Gümüşhane Torul Gençlik takımında oynadı. Bu yılda bizimle beraber olacak inşallah. Kendisine de kulübümüze de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 yabancı transfer daha yapacağız. Bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Hocalarımızın belirlediği bir kaç isim var. Bu isimlerle görüşme halindeyiz. En kısa sürede transferi sonlandırıp, transferleri kapatmayı düşünüyoruz” dedi.

 

GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Transferinin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Aslan Ekşi ise, “Hayırlısıyla güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Hedefimiz tabi ki ilk olarak Play-Off oynamak. İnşallah hayırlısıyla güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş