Avrupa’da İnegöl rüzgarı esecek

23- 28 Mart 2015 tarihleri arasında Polonya’nın Torun şehrinde yapılacak olan Avrupa Masterlar Salon Atletizm Şampiyonasına İnegöl’den 2 sporcu katılıyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 19.03.2015
1.950
A+
A-

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü adına yarışmaya katılacak olan İnegöl Naire Çikeyeva Anadolu Lisesi Beden eğitimi öğretmeni Tansu Yılmaz ve  Sezai Karakoç Ortaokulu Müdür Yardımcısı Metin Atıcı yarışlar öncesinde İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret ettiler.

 

MADALYA İLE DÖNECEKLERİNE İNANIYOR ÜMİT EDİYORUM






Ziyaretle ve yarışma ile ilgili bilgi veren Yusuf Şevki Yücel, “Öncelikle iki değerli arkadaşımızı bu şampiyonaya  katılma cesaret ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Kurumumuz bünyesinde geçen yıl kurduğumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübümüz sporcusu olan arkadaşlarımız sayesinde kulüp olarak yurt dışında uluslar arası bir müsabakada İnegöl’ümüzün adını duyurmuş olmaktan son derece mutlu olacağız. Tansu hocamız 35-39 yaş kategorisinde Pentatlon yarışlarında, Metin Atıcı hocamız da 40-44 yaş kategorisinde Gülle Atmada yarışacaklar. Türk kafilesinde 21 sporcu ülkemizi temsil edecek. Bu kafilede 2 İnegöl sporcusunun yer alması da ayrıca memnuniyet verici. Ben arkadaşlarımızın madalya ile döneceklerine inanıyor ümit ediyorum. Kulübümüzün ilk uluslar arası sporcuları olmaları hasebiyle de madalyaları ile birlikte kendilerini tekrar ağırlamak istiyorum. 22 martta yola çıkacak olan sporcu hocalarımıza hayırlı yolculuklar üstün başarılar diliyorum.  İnegöl’ün tüm spor camiasına ve gençlerimize sporun her yaşta yapılabileceğini göstermeleri ve örnek alınmalarını diliyorum” dedi.

 

Tansu Yılmaz ve Metin Atıcı ise Müsabaka öncesi ziyaret sebeplerinin kendilerine Şampiyonaya hazırlanma sürecinde ve katılım sürecinde desteklerini esirgemeyen İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz sayın Yusuf Şevki Yücel’e teşekkür etmek olduğunu ve İnegöl’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş