“Bazen gitmek gerek”

2015-2016 sezonunu değerlendiren Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, ” Ben yeni dönemde aday olmayacağım. Sezon ortasında zaten arkadaşlarımla bunu paylaşmıştım. Biz yönetim olarak bunu konuşmuştuk. Şimdi bunu sesli dile getiriyoruz. Bazen gitmek gerek” dedi.

Yayınlama: 27.04.2016
616
A+
A-

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, önümüzdeki dönemde başkanlık için aday olmayacağını ifade etti.

 

FİNALİ OYNAYALIM İSTEDİK AMA BAŞARAMADIK






2015-2016 sezonunu değerlendiren Kafkasspor Başkanı Metin Ungan; “Çok çalıştık, çok çabaladık. Kafkasspor’un başarısı için elimizden geleni yaptık. Hedefimiz olan baraj maçı oynamaktı ama bunu sağlayamadık. Kafkasspor her sene Play-Off onuyor. Bu anlamda istikrar yakaladık ama asıl hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige yükselemedik. Bunun için üzgünüz. Çok kaliteli transferler yapmıştık. Önemli oyuncular takıma katmıştık. Ciddi anlamda hedeflemiştik ama bazen istediğinizi yapamıyorsunuz. En azından finali oynayalım istedik ama başaramadık. Bu da içimde bir uhde kaldı” dedi.

 

TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM

“Kafkasspor büyük bir camia ve böyle büyük bir camiada 3 yıl Başkanlık yaptım” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Ungan, “Bu çok anlamlı ve kutsal görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum. Biz bu camianın her zaman bir neferiyiz. Bazen acı bazen tatlı günlerimiz oldu. Fakat bu hizmeti büyük bir aşkla yaptık. Kafkasspor menfaatleri için kırdığımız döktüğümüz her bireyden ve BAL Ligine çıkamadığımız için taraftarlarımızdan özür diliyorum. BAL Ligi en çok onların hakkıydı. Çok istememize rağmen bunu başaramadık. Ben yeni dönemde aday olmayacağım. Sezon ortasında zaten arkadaşlarımla bunu paylaşmıştım. Biz yönetim olarak bunu konuşmuştuk. Şimdi bunu sesli dile getiriyoruz. Bazen gitmek gerek. Öyle bir gideceksin ki; giderken ayrılık bile sizinle gurur duyacak” şeklinde konuştu.

 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Ungan son olarak, “Başkanlığım süresince kulübümüze yardımlarını esirgemeyen iş adamlarımıza, çok kıymetli dostlarıma, bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza ve kadim dostum çok değerli Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş