Belediyespor Altyapısı ödüllerini aldı

İnegöl Belediyesi tarafından 2009 yılında kurulan; İnegöl Belediyespor, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat etti. Son olarak Bursa’da dereceye giren altyapı sporcularına ödüllerini İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş verdi.

Yayınlama: 15.05.2014
1.052
A+
A-

Bursa’da birçok spor dalında yapılan müsabakalarda İnegöl adından çok söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bursa’da dereceye giren Belediyespor Altyapı sporcularına ödüller verildi.

 

BELEDİYESPOR 8 FARKLI BRANŞTA İNEGÖLLÜLERE HİZMET VERİYOR






Ödül töreninde açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi tarafından 2009 yılında kurulan; İnegöl Belediyespor, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat etti ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdi. Bugün 8 farklı branşta İnegöllülere hizmet veren İnegöl Belediyespor kısa bir geçmişi olmasına rağmen birçok faaliyete damgasını vurdu. İlçe sporuna canlılık getiren İnegöl Belediyespor, salon sporları başta olmak üzere birçok dalda sporcular yetiştiriyor. İlgilendiği branşlarda Türkiye çapında mücadelelere katılıyor. Bu yönüyle İnegöl Belediyespor’u hem Türkiye tanıyor hem de İnegöl’ün tanıtımına katkı yapıyor. İnegöl Belediyespor olarak başta voleybol olmak üzere salon sporları konusunda çok ciddi başarılara imza atıyoruz. Yaklaşık 1.500 lisanslı sporcumuz var. İnegöl Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren tüm branş sporcularımız, çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirilen müsabaka ve organizasyonlarda Belediyesporumuzu temsil ediyor ve İnegöl’ümüzün adını oralarda gururla duyuruyor” dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BİZLERE BÜYÜK MUTLULUKLAR YAŞATACAKLARDIR

Konuşmalarına devam eden Aktaş, “İlçe halkından gelen talepleri dikkate alarak Kış Spor okulları ve Yaz Spor Okullarında toplam 8 branşta düzenlenen kurslarla Belediyespor altyapıya sporcu seçmeleri yapıyoruz. İnegöl, sporun her dalında sporcu yetiştirme potansiyeli açısından çok büyük bir kaynağa sahip. İnegöl Belediyesi’nin bünyesinde yetişen sporcuların önümüzdeki yıllarda hem ülke genelinde hem de uluslararası düzeyde çok büyük başarılara imza atacağına duyduğum inanç tamdır. Ben eminim ki yüreğinde spor sevgisi olan tüm çocuklarımız ve gençlerimiz önümüzdeki dönemde bizlere büyük mutluluklar yaşatacaklardır.  Bizim ilk ve öncelikli hedefimiz çocuklarımıza destek vermek olacaktır” dedi.

           

 

2013-2014 VOLEYBOL SEZONU İNEGÖL BELEDİYESPOR DERECELERİ

Ödül törenine geçilmesinin ardından Başkan Aktaş şu ifadelerle konuşmalarını tamamladı: 7 takımlı lig yapılmıştır. Çift devreli oynan maçlar sonunda İnegöl Belediyespor voleybol takımı 12 maç sonunda Bursa 3.sü olmuştur. 22-24 Mayıs 2014 tarihinde ankarada yapılacak olan play-off maçlarına katılacaklardır. İlk iki dereceye girdiklerinde 24-29 Haziran da Ankara da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacaklardır.

 

YILDIZ ERKEKLER:

5 takımlı lig yapılmıştır. Çift devreli oynan maçlar sonunda İnegöl Belediyespor voleybol takımı 8 maç sonunda Bursa 3.sü olmuştur.

 

KÜÇÜK ERKEKLER:

7 takımlı lig yapılmıştır. Çift devreli oynan maçlar sonunda İnegöl Belediyespor voleybol takımı 12 maç sonunda Bursa 3.sü olmuştur. 26-28 Mayıs 2014 tarihinde ankarada yapılacak olan play-off maçlarına katılacaklardır. İlk iki dereceye girdiklerinde 10-15 Haziran da konya da yapılacakolan Türkiye finallerine katılacaklardır. Antrenörler:  Abdullah Tiryaki, Ahmet Macit ve Hülya Çağlar’a teşekkür ediyorum

 

İNEGÖL BELEDİYESPOR BASKETBOL BAYAN TAKIMI

Bursa yerel lig grubunda 6 maçı mağlubiyetsiz 1. bitirdikten sonra play-off serilerinde 2’li averajla Bursa yerel ligini 3. olarak sezonu bitirmiştir. Takim 15 kişilik ekipten oluşuyor. Takım Antrenörü Batuhan Yeşilova teşekkür ediyorum.

 

BELEDİYESPOR GÜREŞ TAKIMI

İnegöl Belediyesporlu Güreşçiler, 08-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bursa’da yapılan Kulüplerarası Güreş Müsabakaları il şampiyonasında sporcularımız; 2 birincilik, 1 ikincilik, 3 de üçüncülük elde ettiler.  Âdem Uçgun, Ahmet İskender ve Azim Şah Muradov Serbest stil güreş bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. Takım Antrenörü Habib Aslan teşekkür ediyorum.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş