Bilal Özdemir’in sözleşmesi uzatıldı

İç transferde birçok futbolcuyla nikâh tazeleyen İnegölspor, sözleşmesi devam eden Bilal Özdemir ile artı 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 17.06.2014
961
A+
A-

İnegölspor Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine İnegölspor Yöneticileri Olgun Yıldız, Bülent Tanrıkulu hazır bulundu. Bilal Özdemir kendisini 1 yıllığına daha İnegölspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

 

BİLAL KARDEŞİMİZ İLE YENİ SÖZLEŞME İMZALAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ






İmza töreninde ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Yöneticilerinden Bülent Tanrıkulu, “Yeni bir transfer döneminde, Bilal kardeşimiz ile yeni sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşimiz İnegöl çocuğu olması hasebiyle İnegöl’e yapmış olduğu fedakârlık edeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Hem İnegöl Camiası’na hem İnegölspor Camiası’na hem de Bilal kardeşimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

SÖZLEŞME İMZALANMADAN İNEGÖLSPORLU FUTBOLCU OLUNMAZ

Basında çıkan transfer haberlerinin iddia edildiği gibi olmadığını ve sözleşme imzalamadan hiçbir futbolcunun İnegölspor’lu olamayacağına değinen Tanrıkulu, “Son zamanlarda bilgimiz dâhilinde olmayan, basına çıkan birkaç futbolcunun ismi var. Sözleşme imzalamadığımız hiçbir futbolcu İnegölspor’un futbolcusu değildir. Bunu da sizlerle paylaşmak istedik” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

BURADA OLMAKTAN HER ZAMAN MUTLU OLMUŞUMDUR

Sözleşmesini uzatan bordo beyazlı futbolcu Bilal Özdemir ise, “Öncelikle yeni başkanımıza ve yönetimimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yeni hocamız içinde aynı temenni içerisindeyim. Kulübümle sözleşmemi uzattığım için mutluyum. Burada olmaktan her zaman mutlu olmuşumdur zaten. İnşallah bu sene konan hedefler doğrultusunda, en iyi şekilde takım olarak kenetlenip hedefleri gerçekleştirmek istiyoruz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş