Bir galibiyet her şeyi değiştirir

Hatay maçının hazırlıklarını sürdüren Bordo Beyazlılar, cezalı durumda olan golcü oyuncuları Raif’ten yoksun şekilde Hatay’a gidecek. İnegölspor için kırılma maçı olacak müsabakada alınacak 3 puan, ligde her şeyi değiştirecek.

Yayınlama: 14.03.2014
827
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta ince hesapların yapıldığı zorlu bir hafta yaşanacak. İnegölspor Play-Off hedefine ulaşmak için Hatay deplasmanında 3 puan arayacak. İnegölspor’un üst sıralarında yer alan Giresunspor ve Göztepe de Giresun’da karşı karşıya gelirken, Pendikspor ise son haftalarda çıkış yakalayan ve geçtiğimiz hafta Göztepe ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Kartalspor’a konuk olacak.

 

İnegölspor için kırılma maçı olacak müsabakada alınacak 3 puan, ligde her şeyi değiştirecek. İnegölspor’a Play-Off yolunu açmasının yanında, Bordo Beyazlılar birbirleri ile karşılaşacak diğer rakiplerini de yakalamış olacak.






 

Öte yandan, 40 puanı bulunan İnegölspor’un 1 puan üzerindeki Yeni Malatya, Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek. İnegölspor’un 2 puan üzerindeki Pendik ise son haftalarda yükselişe geçen ve Play-Off oynamak isteyen Kartalspor’a konuk olacak. Kartalspor geçtiğimiz hafta Göztepe ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak adını Play-Off potasına yazdırmak için önemli bir adım atmıştı. İstanbul temsilcisi evinde oynayacağı müsabakada mutlak galibiyet hedefliyor. Giresunspor da bu hafta evinde Göztepe’yi konuk edecek. Bu karşılaşmadan Giresun lehine çıkacak bir sonuç, İnegölspor’a 3’üncülük yolunu açacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş