Bölükbaşı İnegöl’den destek istedi

Bursaspor Kulübünün 16-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Olağan Kongresi öncesi, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, İnegöl Bursasporlular Derneği’ni ziyaret etti. Bölükbaşı, İnegöllü Bursasporluların kendisini desteklemesini istedi.

Yayınlama: 11.05.2015
637
A+
A-

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, bu ay içerisinde gerçekleştirilecek kongre öncesi, İnegöl Bursasporlular Derneği’ni ziyaret etti.

 

1 YILIN HESABINI VERMEYE GELDİM






Ziyarette açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, “1 Yıl önce buraya geldim ve sizlerden destek istedim. Şimdi 1 yıl sonra geldim ve 1 yılın hesabını şu anda sizlere veriyorum” diye sözlerine başlayarak, herkesin kendi oyunu verirken çok dikkatli olması gerektiğini belirtti. Bölükbaşı, Başkan olarak yolunda devam etmesi durumunda ise çok daha iyi işler yapacağını ifade ederek, “O zaman hem federasyonu yeneceğiz, hem kulüpleri yeneceğiz, hem hakemleri yeneceğiz. Eğer adil bir yönetim olsaydı, şu anda Bursaspor lider durumdaydı” şeklinde konuştu.

 

FERNANDAO’YU FERNANDAO YAPAN BURSASPOR’DUR

Fernandao’nun gösterdiği performans ile İstanbul medyası tarafından sürekli başka takıma satıldığını belirten Bölükbaşı, “Fernanadao biliyorsunuz iyi bir performans sergiliyor. Tabi basından okuyunca kendisini yanıma çağırdım ve seni sen yapan Bursaspor’dur dedim. Çünkü o atıyor ama ona da attırıyorlar. Volkan, Belluschi, Josue, Şener gibi herkes ona gol attırıyor. Fernandao’yu Fernandao yapan Bursaspor’dur” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş