Bu sefer banacağız

Play-Off’ta rakibi Hatayspor’u eleyen temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde Sarıyeri’i 3-2 yenen Bandırmaspor ile 1. Lig mücadelesi verecek.

Yayınlama: 12.05.2015
708
A+
A-

Evinde ağırladığı rakibi Hatayspor’u 1-0 mağlup eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda rakibi ile 0-0 berabere kalarak tur atlayan taraf oldu.

 

RAKİP YİNE BANDIRMA






Sezonun başlaması ile birlikte Bandırmaspor ile kıyasıya şampiyonluk veren temsilcimiz İnegölspor, sakatlıklar ve talihsiz goller nedeni ile şampiyonluktan 2. devre kopmuştu. Bandırmaspor ile oynadığımız iki maçta da Bandırmaspor’a mağlup olan temsilcimiz, Hatayspor’u elemesinin ardından Bandırmaspor’u elemek için elinden gelen gayreti gösterecek.

 

İNEGÖLSPOR; Ali Türkan   , Kemal Hastürk  , Alişan Ural  , Bilal Özdemir  , Yasin Görkem Arslan   , Uğur Kavuk (83’Ali Aytemur), Yılmaz Özeren  , Ömürcan Yıldırımlı (73′ Mahmut Şeker), Muharrem Efe   , Okan Deniz (90′ Mümin Aysever)   

 

YEDEKLER:Hamdi Tevfik Altıok    , Ali Aytemur ,Mustafa Vargel   , Cihan Yılmaz    , Muhammet Öz    , Mahmut Şeker , Mümin Aysever    

 

HATAYSPOR: Ozan Öztürk  , Özgür Çelik (44 Can Otman), Necdet Kaba   , Mesut Çaytemel    , Murat Türkkan  , Selçuk Özkan    , Ömer Bozan    , Semavi Özgür (46′  Halil Zeybek), Halil Karataş    , Murat Uluç    , Ekrem Sarıçam (67′ Taylan Uzunoğlu) 

 

YEDEKLER: Göksal Özkara    , Doğan Can Otman , Serkan Koç   , Halil Zeybek , Cihan Yeşilırmak    , Taylan Uzunoğlu , Emrah Uzun    

 

SARI KARTLAR: Özgür Çelik, Halil Karataş (Hatayspor), Kemal Hastürk, Alişan Ural,Bilal Özdemir,Yılmaz Özeren,  Muharrem Efe,  Ersel Aslıyüksek, (İnegölspor)

 

STAD: Antakya Atatürk Stadı

 

HAKEMLER:   Abdullah YılmazSerhan Malkoç,  Samet Çiçek



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş