Büyük fırsat kaçtı

İnegölspor’un şampiyonluk yolundaki rakiplerinin berabere kalarak puan kaybettiği haftada temsilcimiz İnegölspor büyük bir fırsatı kaçırarak İnegöl’de ağırladığı Kahramanmaraşspor ile 0-0 berabere kaldı.

Yayınlama: 02.03.2015
673
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İnegölspor, dün İlçe Stadyumu’nda ligde zor günler geçiren Kahramanmaraşspor’u ağırladı.

 

Ligde 3. Sırada yer alan temsilcimiz, lider Bandırmaspor ve 2. sıradaki Göztepe’nin karşılaştığı haftada ligde 16. sırada yer alan Kahramanmaraşspor karşısında rahat bir maç sergilemesi beklenen İnegölspor, beklenenin aksine kendi işini zora soktu.






 

90 dakika boyunca orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın ilk 45 dakikasında neredeyse pozisyon üretemeyen temsilcimiz aynı durumu 2. yarıda da sergiledi. Rakibin de etkisiz olduğu müsabaka 90 dakika sonunda golsüz berabere tamamlandı.

 

Bandırmaspor’un evinde ağırladığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldığı haftada önemli bir fırsatı değerlendiremeyen ve zirve ile arasındaki puan farkını indiremeyen İnegölspor bunun yanı sıra ardındaki rakibi Hatayspor’un Nazilli’yi 2-0 mağlup etmesi sonucu ligdeki konumunu da riske sokmuş oldu.

 

İNEGÖLSPOR 0-0 KAHRAMANMARAŞSPOR

 

STAT: İnegöl İlçe

 

HAKEMLER: Ömer Murat Ülger, Mehmet Küçük, Resul Özdemir

 

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik Altıok, Kemal Hastürk, Semih Durmuş (82’ Muharrem Efe), Bilal Özdemir, Yasin Görkem Arslan, Uğur Kavuk, Yılmaz Özeren, Cihan Yılmaz (75’ Mahmut Şeker), Ömürcan Yıldırımlı (64’ Mümin Aysever), Okan Deniz, Ersel Aslıyüksek

 

YEDEKLER: Yavuz Kur, Ali Aytemur, Muhammet Öz, Enes Bayır

 

TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım

 

KAHRAMANMARAŞSPOR: Erman Öztürk, Koray Sönmez Uysal, Hüseyin Keleş, Onur Karakabak, Tufan Deniz Gelen, Recep Yaşar (82’ Ramazan Durdu), Hakan Sayar, Ali Osman Aydoğan, Dündar Denizhan (68’ Ahmet Topal), Rıdvan Koçak, Sinan Yitmez (90’ Mehmet Şen)

 

YEDEKLER: Onur Nazmi Terzioğlu, Murat Özavcı, Volkan Bekci, Salim Coğuplugil

 

TEKNİK DİREKTÖR: Yavuz Hastoprakçılar

 

SARI KART: 39’ Yılmaz Özeren, 52’ Sinan Durmuş (İnegölspor), 75’ Tufan Deniz Gelen



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş