“Çalışmamızın karşılığını aldık”

Bursa Bölgesi 2. Amatör Küme 2013/2014 futbol sezonunda 7. grupta şampiyonluğa ulaşan Alanyurtspor’da şampiyonluk sevinci devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Yunus Memiş , “Çalışmamızın karşılığını aldık” dedi.

Yayınlama: 04.06.2014
798
A+
A-

Alanyurtspor, Şekerspor’un sahaya çıkmaması üzerine hükmen 3 puanı hanesine yazdırıp, liderin maçını beklemeye başladı. Liderliği elinde bulunduran Orhaniyespor’un Doğugücü’ne yenilmesi ile Alanyurtspor şampiyonluğa uzanmıştı.

 

TARAFTARLARIMIZA VE ÖZELLİKLE AİLEME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Yunus Memiş, “Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah’a çok şükür çalışmamızın karşılığını aldık ve 18 yıllık hasreti sona erdirdik. Beni ve Alanyurtspor’u destekleyen tüm dostlarıma, Antrenör arkadaşlarıma, taraftarlarımıza ve özellikle aileme şükranlarımı sunuyorum. Genel Kaptanım Hakan Durak kardeşime, Başkanımıza, İkinci Başkanımıza ligin başından sonuna kadar hep arkamda durdukları ve bana tam yetki vererek rahat bir çalışma ortamı sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

HERKESİN EL ELE VEREREK KALİTEYİ YÜKSELTMESİ GEREKİR

İnegöl halkına iyi maçlar seyrettirdiklerine işaret eden Yunus Memiş, “Özellikle yeni kurulan Doğugücü, taraftarlarıyla ligimize renk kattı ve başarılı oldular. Kendilerine play-off’ta başarılar diliyorum. Orhaniye yaş ortalaması yüksek bir takım görüntüsü vermesine rağmen tecrübeli oyuncuları ile ligi son haftaya kadar kovaladı. Şekerspor mütevazi kadrosuyla iyi işler yaptı. Akhisar genç ve dinamik kadrosuyla ileri ki yıllar için iyi bir iz bıraktı. Zaman zaman tatsız olaylar olsa da bunları geride bırakıp, önümüze bakmalıyız. Netice de futbolun içerisinde olan şeyleri yaşadık. Bütün kulüpler centilmence futbolunu oynayıp, futbolun içinde kalmaya çalıştı. Daha iyi olması içinde herkesin el ele vererek kaliteyi yükseltmesi gerekir” diye konuştu.

 

ÇOK İNANDIK VE ÇOK ÇALIŞTIK

Memiş, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Alanyurtspor’la anlaştığım ilk günden itibaren futbolcularımızın inancı beni çok etkiledi. Şampiyonluğa bu kadar inanan insanları karşımızda görünce işimiz kolaylaştı ve bana sadece organize etmek kaldı. Kadroya takviyeler yapıldı, ayrılan arkadaşlarımız oldu, zor maçlara 13 sağlam futbolcuyla çıkmak zorunda kaldığımız günler yaşadık. Kavgalarımız, kızgınlıklarımız, ailesiyle sorunlar yaşayanlar oldu ancak şampiyonluk için bunların hepsine değdi. Özellikle futbolcularımızın emeklerinin karşılığını almaları beni daha da mutlu etti. Gerçekten çok inandık ve çok çalıştık.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş