Çarşıspor farklı başladı

Bursa Yerel Basketbol Ligi Genç Kategorisi’nde İnegöl’ü temsil eden Çarşıspor, bu sene kendi evinde oynadığı ilk lig karşılaşmasında Mustafa Kemal Paşa 1923 kulübünü 94-38’lik skorla 56 sayı fark atarak mağlup etmeyi başardı.

Yayınlama: 11.11.2014
958
A+
A-

Bursa Yerel Basketbol Ligi Genç Kategorisi’nde mücadele eden temsilcimiz Çarşıspor, haftasonu İlçe Kapalı Spor Salonu’nda Mustafa Kemal Paşa 1923 kulübünü ağırladı. Temsilcimiz Furkan Arslan ve Furkan Doğan’ın bulduğu basketlerle ilk 3 dakikada 11-0’lık üstünlük sağladı. Bu üstünlüğü maçın geneline yaymayı başaran temsilcimiz, sahadan farklı galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla devam ettiğini gösterdi.

 

FURKAN’DAN MÜTHİŞ PERFORMANS






Karşılaşmada skor dağılımı ise şöyle gerçekleşti; Furkan Doğan 33 sayı, Furkan Arslan 16 sayı, Furkan Berkant Kaya 10 sayı, Onur Sak 18 sayı, Ahmet Babacan 7 sayı, Doğancan Demir 2 sayı, Hakan Marangoz 2 sayı, Metin Acar 6 sayı.

 

TÜRK BASKETBOLUNA HİZMET EDECEK OYUNCULAR ÇIKARACAĞIZ

Maçın ardından mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan deneyimli antrenör Kemal Başaran, “Bugün inanıyorum ki Çarşıspor genç takımının ne denli güçlü ve potansiyelli bir ekip olduğunu herkes görmüş oldu. Oyuncularımızın velileri de bizleri yalnız bırakmadı. Onlara teşekkür ediyoruz. Bugün tribünlerde daha fazla çok kişi görmek bizleri mutlu etti. Ben her zaman takımımın sadece ilçemiz değil Bursa’nın pek çok takımından daha iyi olduğunu iddia ediyorum. Çok daha az imkânlar ve şartlar dâhilinde oyuncularımızın büyük işler başardığını görüyorum. 1-2 maç sonunda 2 yıldan beri hayal ettiğim hızlı ve tek pas basketbolunu dayalı Motion Offence sistemini daha iyi oynayacağız. Keyif veriyor ve oynadığımız oyundan keyif alıyoruz. Bu takımdan Türk basketboluna hizmet edecek çok oyuncu çıkacaktır. Emeği geçen tüm oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş